به گزارش خبرگزاری مهر،" آصف علی زرداری" در گفتگو با شبکه خبری بی بی سی خاطر نشان کرد : تحقیقات در این زمینه ادامه دارد و تا زمانی که این تحقیقات پایان نیابد،درباره اینکه چه کسی مسئول این حملات بوده، نتیجه گیری نخواهم کرد.
وی افزود: فکر می کنم تا زمانی که تحقیقات مناسب و مدرک محکمی بین پاکستان و هند مبادله شود، ما همچنان نظر خود را خواهیم داشت و امیدواریم که این امر اتفاق بیفتد، زیرا ما انجام تحقیقات مشترک را درخواست کرده ایم.
زرداری درپاسخ به این سؤال که هویت تنها عاملی که زنده مانده، پاکستانی اعلام شده، گفت : اسلام آباد در این باره تحقیق نکرده و نمی تواند هم اکنون نتیجه گیری کند.
وی در عین حال خاطر نشان کرد که اگر ارتباط عوامل پاکستانی با این حملات مشخص شود، کشورش آماده است تا اقدامی را انجام دهد.
در حملات افراد مسلح به بمبئی و چندین انفجار همزمان در این شهر، صدها نفر کشته و زخمی شدند.
مقامهای هندی، افراد وابسته به پاکستان را متهم به دست داشتن در این عملیات تروریستی کرده اند، اما مقامهای پاکستانی این موضوع را رد کرده و خواستار ارائه مستندات شده اند.
نظر شما