پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۶:۴۱

فرماندهان عاليرتبه نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران با رييس جمهور ديدار كردند

فرمانده عاليرتبه نيروهاي مسلح ارتش و سپاه، ظهر امروز درآستانه سوم خرداد، سالگرد آزادي خرمشهر، با سيدمحمد خاتمي ديدار كردند .

به گزارش خبرگزاري مهر ، رييس جمهور در اين ديدار ضمن گراميداشت سالروز فتح خرمشهر به تجليل جانبازيهاي رزمندگان و شهداي جنگ تحميلي پرداخت و ياد و خاطره آنان را گرامي داشت.

خاتمي با تقدير از تلاشهاي فرماندهان، تلاشگران بخش دفاع و نيروهاي مسلح بر ضرورت حفظ و اقتدار و تقويت بنيه دفاعي بازدارنده كشور براي نيل به صلح پايدار تاكيد كرد.

رييس جمهور در اين ديدار كه امير دريابان شمخاني وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح نيز حضور داشت تكيه بر مردم، اتكال به خداوند و قدرت معنوي را موجب اقتدار كشور و نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران دانست و گفت: ما امروز بخش قابل توجهي از نيازهاي دفاعي كشور را با اتكاء به انديشه و توان فرزندان همين سرزمين تامين مي كنيم.

خاتمي همچنين بر ضرورت حمايت از بخش دفاع و پشتيباني براي دستيابي به پيشرفتهاي بيشتر تاكيد كرد.
در اين ديدار سرلشگر فيروز آبادي رييس ستاد كل نيروهاي مسلح ، گزارشي از ماموريت نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران را ارايه كرد و سپس فرماندهان عاليرتبه سپاه و ارتش نيز به طور جداگانه گزارشي از برنامه ها، نيازها و عملكرد نيروهاي مسلح ارايه كردند.

کد خبر 80222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha