پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ دی ۱۳۸۷، ۹:۵۳

آغاز عملیات اجرایی خط انتقال گاز نیروگاه اکسین اهواز

آغاز عملیات اجرایی خط انتقال گاز نیروگاه اکسین اهواز

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل گاز استان خوزستان از آغاز عملیات اجرایی پروژه انشعاب گیری به روش "هات تب" خط انتقال 16 اینچ گاز مورد نیاز به نیروگاه اکسین اهواز از این شرکت خبر داد.

ناصر افشین در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز افزود: با انجام این پروژه، از خط انتقال 30 اینچ گاز غرب کارون یک انشعاب 12 اینچ گرفته شده و با یک تبدیل 16 اینچ به طول 8/1 کیلومتر در مدت یک ماه آینده به نیروگاه اکسین گازرسانی خواهد شد.

افشین با بیان این که با اجرای این پروژه، روزانه 100 هزار متر مکعب گاز به نیروگاه اکسین گاز ارسال می شود، ادامه داد: در فاز نخست این پروژه روزانه 25 هزار متر مکعب گاز به نیروگاه تحویل می شود و به محض آماده سازی فازهای بعدی از سوی مسئولان نیروگاه برای تحویل گیری میزان مورد تقاضا، روزانه 100 هزار متر مکعب گاز به نیروگاه اکسین ارسال خواهد شد.

وی با اشاره به وضعیت مصرف گاز در استان خوزستان تصریح کرد: هم اکنون 95 درصد مصرف گاز در استان خوزستان صنعتی و تنها 5 درصد (بیش از 400 هزار مشترک خانگی) مصرف گاز در این استان خانگی است.

افشین ادامه داد: با بهره برداری از خط ششم سراسری، روزانه 100 میلیون متر مکعب گاز مورد نیاز صنایع استان به طور اختصاصی از عسلویه انتقال می یابد و خط نهم سراسری که گاز مورد نیاز غرب کشور را از عسلویه منتقل می کند نیز، بقیه نیاز صنایع استان را تامین خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت گاز استان خوزستان گفت: توسعه صنایع یکی از مصوبات و تعهدهای وزارت نفت در سفرهای استانی رئیس جمهوری به استان خوزستان بوده که وزارت نفت متعهد به تامین گاز صنایع و توسعه گازرسانی به شهرها و روستاهای استان خوزستان شده است.

افشین ادامه داد: متوسط مصرف روزانه گاز در استان خوزستان 26 میلیون متر مکعب است که با توسعه صنایع در یک افق 10 ساله نیاز روزانه گاز در این استان به 200 میلیون متر مکعب افزایش خواهد یافت.

وی افزود: نیروگاه های گازی، کارخانه های تولید سیمان، صنایع پتروشیمی، کارخانه های آلومینیوم سازی و کارخانه های فولاد از جمله صنایع بزرگ و مهمی هستند که در آینده در استان خوزستان احداث می شوند و سوخت و خوراک مورد نیاز خود را از انرژی پاک تامین می کنند.

کد خبر 803917

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha