-خبرگزاری فرانسه با ارائه گزارشی از روابط گسترده ایران و ونزوئلا نوشت : تهران از روابط گسترده خود با کاراکاس برای بی اثر کردن تحریمهای شورای امنیت استفاده می کند.
-درپی تصمیم آمریکا برای افزایش نیروهای خود درافغانستان انگلیس نیز از آمادگی خود برای انجام این کار خبر داد.
-بان کی مون، دبیر کل سامان ملل متحد از اقدام کودتاگران موریتانی در آزاد کردن رئیس جمهور سابق این کشور استقبال کرد.
-"دیک چنی" معاون رئیس جمهور آمریکا از اراده و خواست این کشور برای بازداشت "بن لادن" رهبر شبکه القاعده خبر داد.
-در دوری جدید از تنشهای سیاسی در ترکیه، "دنیس بایکال" رهبر حزب جمهوریخواه خلق ادعا کرد که "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر این کشور همانند شاهان عثمانی رفتار می کند.
-روزنامه های عرب زبان منطقه اعلام کردند که سوریه مذاکرات صلح خود با رژیم صهیونیستی را به بعد از برگزاری انتخابات در سرزمینهای اشغالی موکول می کند.
-مصر نسبت به افزایش اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی در نوارغزه هشدار داد.
-"محمد البراداعی" مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی مدعی شد که عدم همکاری سوریه با آژانس موجب انزوای بیشتر دمشق می شود.
-روزنامه نیویورک تایمز در مقاله ای از "بازتعریف" نقش نظامیان آمریکایی در عراق خبر داد.
نظر شما