پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ دی ۱۳۸۷، ۱۶:۳۱

تحولات همسایگان شرقی/

ادامه حملات آمریکا به شمال پاکستان/ کشف 2.5 تن ماری جوانا در قندهار

ادامه حملات آمریکا به شمال پاکستان/ کشف 2.5 تن ماری جوانا در قندهار

خبرگزاری مهر - گروه بین الملل: کشته شدن دهها نفر از اعضای طالبان در درگیری ها، فراخوانی سفیر پاکستان از دهلی و حملات موشکی آمریکا به مناطق شمالی پاکستان ازجمله مهمترین اخبار امروز همسایگان شرقی ایران را تشکیل می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری فرانسه از کابل به نقل از وزارت خارجه افغانستان خبر داد که در یکماه گذشته دهها نفر از اعضای طالبان و شبکه تروریستی القاعده کشته شدند.

در این بیانیه آمده است: عملیات پاکسازی مناطق شرقی افغانستان که در مرز با پاکستان قرار دارد، با کمک نیروهای آن کشور به اجرا گذاشته شد.

وزارت خارجه افغانستان خاطرنشان کرد: کشته شدن دهها نفر از اعضای طالبان و شبکه القاعده از جمله نتایج این عملیات بوده است.

در این عملیات همچنین شمار قابل توجهی مهمات و تسلیحات به دست نیروهای امنیتی افتاد.

ازسوی دیگر، آسوشیتدپرس خبر داد که سفیر پاکستان در دهلی امروز به کشورش فراخوانده شد. گفته می شود علت این فراخوانی تنها مشورت با رایزنی با سفیر عنوان شده است.

در همین حال، انفجار انتحاری در مناطق شرقی افغانستان بیش از 10 کشته و زخمی برجا گذاشت. فرد انتحارطلب در این عملیات خود را مقابل یک ساختمان دولتی در ولایت غزنی منفجر کرد.

خبرگزاری فرانسه نیز در خبری اعلام کرد: حمله موشکی آمریکا به منطقه وزیرستان پاکستان باردیگر قربانی گرفت. آمریکا در حمله موشکی که به ادعای هدف قرار دادن طالبان و شبکه تروریستی القاعده انجام می دهد، امروز 9 غیرنظامی پاکستانی را به کشتن داد.

حملات موشکی آمریکا به مناطق شمالی پاکستان تاکنون دهها کشته و زخمی برجا گذاشته است.

همچنین هواپیماهای پاکستانی یک منطقه شمالی این کشور را مورد هدف قرار دادند.

این درحالی است که جمهوری چک قصد کاهش نیروهای خود در افغانستان را دارد. براساس مخالفت پارلمان جمهوری چک با تمدید مدت نیروهای نظامی این کشور در افغانستان، بسیاری از آنان به میهن بازخواهند گشت.

ازسوی دیگر، آسوشیتدپرس خبر داد که سربازان افغان و خارجی 2.5 تن ماری جوانا در یک مدرسه متروکه در جنوب افغاستان کشف و نابود کردند.

در جریان کشف این محموله عظیم ماری جوانا، چهار نفر از اعضای شورشیان نیز کشته شدند. این محموله در مدرسه ای در ولایت قندهار که ظاهرا سالها بدون استفاده بوده است، کشف شد.

کد خبر 804361

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha