پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ دی ۱۳۸۷، ۱۶:۱۶

حیدرزاده در گفتگو با مهر:

بارندگی تاثیری در کاهش آلودگی هوا نداشته است

بارندگی تاثیری در کاهش آلودگی هوا نداشته است

به رغم بارندگی های پراکنده امروز تهران شرایط "هشدار" تا بعدازظهر چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

محمدهادی حیدرزاده مشاور شهردار تهران در امور محیط زیست با اعلام این مطلب به خبرنگار مهر گفت: بر خلاف تصور عامه بارندگیهای امروز تهران تاثیری در کاهش آلودگی ها نداشته و هوای تهران همچنان در شرایط هشدار باقی مانده است.

وی افزود: بارندگی امروز تنها ذرات معلق را پایین آورده و این موضوع تاثیری در کاهش غلظت آلاینده ها نداشته است.

حیدرزاده با اشاره به وضعیت مناطق تهران از نظر آلودگی هوا اظهارداشت: بیشترین میزان آلودگی در مناطق مرکزی شهر بوده و مناطق 6 ، 7 و 11 آلوده ترین نقاط تهران از نظر آلودگی هوا به حساب می آیند.

به گفته وی  منطقه غرب جز پاکترین مناطق تهران بوده و آلودگی کمتری نسبت به مناطق دیگر دارد و علاوه بر آن هرچه به سمت حاشیه می رویم از میزان آلودگی هوا کاسته می شود.

مشاور شهردار تهران در امور محیط زیست راهکار اساسی در این ارتباط را کاهش سفرهای درون شهری دانست و تاکید کرد: برنامه جامع کاهش آلودگی هوا باید با جدیت اجرایی شود و در این ارتباط باید حمل و نقل عمومی را گسترش داد.

کد خبر 805119

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha