پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ دی ۱۳۸۷، ۱۵:۱۸

یک میلیون خانواده تحت پوشش کمیته امداد کشور هستند

اراک - خبرگزاری مهر: مدیر کل مشاوره و آموزش خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت: یک میلیون و 700 هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور قرار دارند.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک فرهاد نکوئیان ظهر امروز در همایش روز خانواده در سالن اجتماعات شورای اسلامی اراک افزود: نظام اسلام توجه زیادی به امر خانواده دارد و آن را عنصر مهمی در حیات اجتماعی می داند.

وی با اشاره به اینکه رفتار و شخصیت هر فرد در نهاد خانواده شکل می گیرد اضافه کرد: خانواده انتقال دهنده بسیاری از مسائل و آداب و رسوم هستند و خانواده ضامن امنیت اجتماعی است.

وی اظهار داشت: امروزه نهاد خانواده نسبت به گذشته با تغییر رویه سنتی به صنعتی، تغییر یافته و نقش خانواده به نهادهای دیگر از جمله دانشگاه، صدا و سیما و آموزش و پروش واگذار شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: خانواده و نقش آن در جامعه به عنوان نهاد اصلی شناخته شده است و در کانون خانواده فرزندان رشد می کنند.

علیرضا چگینی افزود: این کمیته به عنوان نهاد یادگار امام رسیدگی به خانواده های محروم را کانون توجه خود قرار داده و در این زمینه برنامه های متخلفی از جمله اشتغال خانواده و آموزش خانواده انجام داده است.

وی تصریح کرد: خانواده نقش مهمی در تربیت سرمایه ها کشور برعهده دارند و در این زمینه باید به تربیت صحیح فرزندان خود بپردازد.

 

کد خبر 807115

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha