دکتر محمدباقر صدوق با اشاره به جلسه شب گذشته این کمیته برای بررسی تعطیلی مدارس مناطق آلوده شهر تهران، به خبرنگار مهرگفت: طبق قانون کمیته هماهنگی و نظارت مواقع اضطراری آلودگی هوای تهران، قرار بود مدارس 4 منطقه آلوده در موقعیت اضطرار تعطیل شوند که روند نزولی آلودگی هوا باعث لغو این تصمیم شد.
به گفته مدیرکل محیط زیست استان تهران، مناطق آزادی، قلهک،تجریش و میدان امام خمینی ، چهار منطقه ای بودند که قرار بود مدارس این مناطق به دلیل قرار گرفتن در شرایط اضطرار تعطیل شود.
بر اساس اعلام مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور آمار ماموریتهای قلبی و تنفسی اورژانس به واسطه آلودگی هوا نسبت به سال گذشته افزایش داشته است به طوری که در بحث مشکلات قلبی 64 درصد و در رابطه با مشکلات تنفسی 40 تا 50 درصد افزایش ماموریت داشته است.
صدوق در ارتباط با واگذاری تصمیم گیری برای تعطیلی مدارس شهر تهران به آموزش و پرورش، ضمن تکذیب چنین بحث گفت: این قبیل تصمیم گیریها بر عهده کمیته هماهنگی و نظارت مواقع اضطراری آلودگی هوای تهران است.
وی همچنین در ارتباط با اجباری شدن استفاده از ماسک برای دانش آموزان، افزود: موضوع اجباری شدن در کار نیست و فقط توصیه می شود که از ماسک استفاده کنند. ضمن اینکه ماسک های معمولی پاسخگوی این مشکلات نیست و ماسک های دارای فیلتر مخصوص نیز گران است و امکان تهیه آنها برای مقدور نیست.
شهرداری به منظور کاهش آلودگی هوا و همچنین مصون ماندن دانش آموزان از استنشاق هوای کثیف شهر، راهکارهایی ارائه داد. برهمین اساس قرار شد با توجه به اینکه شرایط آلودگی هوا درهمه نقاط شهر تهران یکسان نیست اعمال محدودیتها و تعطیلی مدارس شهر تهران بر اساس میزان آلودگی هوا در هر منطقه صورت بگیرد.
دبیر کمیته هماهنگی و نظارت مواقع اضطراری آلودگی هوای تهران مبنای تصمیم گیریهای این کمیته را پیش بینی های سازمان هواشناسی اعلام کرد.
نظر شما