پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ دی ۱۳۸۷، ۱۶:۲۲

محققان برای ارتقاء فرهنگ عاشورایی راهبردهای کاربردی ارائه دهند

محققان برای ارتقاء فرهنگ عاشورایی راهبردهای کاربردی ارائه دهند

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی زنجان گفت: محققان باید در رابطه با ارتقاء فرهنگ عاشورایی و توسعه آن در بین ملل مختلف راهبردهای کاربردی ارائه دهند.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام علی دشتکی ظهر امروز در همایش مبلغان و روحانیان استان زنجان افزود: این راهکارها باید در اختیار حوزه هایی اجرایی قرار گرفته و تبدیل به برنامه شده و روحانیان و مبلغان نیز نسبت به اجرای آن اهتمام ورزند.

حجت الاسلام دشتکی با عنوان اینکه واقعه عاشورا یک اندیشه و فرهنگ است، افزود: فرهنگ عاشورا رونق اسلام و بویژه فرهنگ شیعی را به عنوان یک رکن در برگرفته و اگر فرهنگ عاشورا را از فرهنگمان حذف کنیم تمدن اسلامی و فرهنگ شیعی معنای خود را از دست می دهد.

وی افزود: اگر ما به دنبال تبیین ارزش های دینی هستیم بایستی روز به روز این فرهنگ را برای جامعه خود و سایر جوامع بعنوان الگو ارائه دهیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان با عنوان اینکه تنها قشری که بعنوان پیشتازان جبهه فرهنگی در جامعه ما مطرحند روحانیان می باشند،  افزود: امروز دشمنان با ورود خرافات و انحرافات در بحث عزاداری قصد دارند تا این حرکت انسان ساز را از مسیر اصلی آن دور کنند و مبلغان و روحانیان به عنوان تکلیف خود باید با این انحرافات مقابله کنند.

حجت الاسلام دشتکی افزود: اگر نظارت مبلغان از فعالیت های فرهنگی و مراسم عزاداری گرفته شود شاهد انحراف و تغییر مسیر این فعالیتها خواهیم بود.

وی با این عنوان که فعالیت فعال، یکی از تکالیف روحانیان است، افزود: اهتمام به امور مسلمین، شناخت معضلات اجتماعی و فرهنگی، توجه ویژه به فعالیت های جوانان، ابهام زدایی و پاسخگویی به سوالات و شبهات جوانان و نوجوانان از فعالیت های مهم روحانیان و مبلغان در جامعه است.

حجت الاسلام دشتکی، تبیین صحیح موضوع باج خواهی استکبار جهانی بویژه غرب باید برای مردم به ویژه نسل جوان  خواستار شد، افزود: امروز استکبار جهانی تحمل پیشرفت و شکوفایی را در کشورهای اسلامی ندارد و به همین دلیل روز به روز بهانه های مختلف مخصوصا در مورد مسئله هسته ای به کشورهای اسلامی وارد می کند.

کد خبر 807740

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha