پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ دی ۱۳۸۷، ۱۹:۳۶

گفتگوی اوباما با رایس درباره تجاوزگری اسرائیل به غزه

گفتگوی اوباما با رایس درباره تجاوزگری اسرائیل به غزه

رئیس جمهوری منتخب آمریکا با وزیر امور خارجه دولت فعلی این کشور درباره اوضاع نوار غزه و حملات بی وقفه صهیونیستهای مورد حمایت کاخ سفید به این منطقه گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک دستیار ارشد اوباما در گفتگو با سی ان ان اعلام کرد: پس از حمله اسرائیل به غزه،"باراک اوباما" با" کاندولیزا رایس" وزیر امور خارجه ایالات متحده در این باره گفتگو کرده است.

وی بدون اشاره به جزئیات بیشتر این گفتگو و در اشاره غیرمستقیم به موافقت احتمالی رئیس جمهور منتخب با جنایات ضدبشری رژیم صهیونیستی افزود: اوباما در گفتگو با رایس از تعقیب این مسئله و دیگر مسائل جهانی خبر داده است.

در حالی که تاکنون صدها بیگناه در غزه توسط رژیم صهیونیستی به خاک و خون کشیده شده اند هنوز مقامات و نهادهای بین المللی و سران کشورهای غربی و حتی عربی در سکوتی معنادار راه را برای تداوم نسل کشی فلسطینی ها بازگذاشته اند.

کد خبر 807979

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha