حجت الاسلام ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب قم در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) که محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است، اظهار داشت: اسلام ناب که تعبیر امام است و اسلام شیعی با مقاومت امام حسین گره خورده است.
وی با بیان اینکه در هر کشوری چه قوی و چه ضعیف، هنگامی که گروه و هیئتی به آن کشور می رود، بنای یادبود یک فرد فداکار مورد توجه قرار می گیرد، تصریح کرد: افتخار مکتب تشیع این است که فردی که بهترین ایثار و مقاومت را کرده، فردی گمنام نیست، او سردار پرنام، امام و رهبر است.
حجت اسلام نواب با تأکید بر اینکه در کشور ما فردی که بالاترین ایثار تاریخی را انجام داده، رهبر دینی و امام سوم ما به شمار می رود، یادآور شد: با توجه به اینکه بالاترین ایثار و شجاعت نماد هر ملتی است، فداکاری امام حسین (ع) اسطوره ای، خیالی و وهمی نیست، بلکه واقعی ترین ایستادگی و مقاومت ممکن در تاریخ بشری محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه ملتها با نشان دادن نمادها به نسلها و فرزندانشان می خواهند آنها را هدایت کنند، افزود: برای ما الگو بهترین و بالاترین فرد، یکی از رهبران معصوم و نوه پیامبر اکرم است که نهایت ایثار و شجاعت را انجام داده و الگو و اسوه برای یک ملت شده است. هر ملتی که بتواند این الگو را داشته باشد شکست ناپذیری آن ملت تضمین شده و حتمی است.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب قم با تأکید بر اینکه سیدالشهدا مثل اعلای فداکاری و ایثار است که شیعه برای پیدا کردن اسوه فداکاری، شجاعت و ایثار به دنبال نمونه های اسطوره ای، غیرواقعی و نمادین نیستند، اظهار داشت: یاد عاشورا و امام حسین زنده کننده همه بنیانهای ارزشی نزد پیروان او است.
وی با بیان اینکه هر چیزی که شور حسینی را سست کند، ضد حسینی است، تصریح کرد: هر شعر و رفتار و هر حرکت افراطی و تفریطی که روحیه حماسی را به هم زند یا آن را سست و بیرنگ کند، ضد حسینی است.
حجت الاسلام نواب گفت: اگر در مجالس و مراسم عزاداری امام حسین (ع) روح و قیام امام حسین یک پیام واحد داشته باشند و بازگشت به روحیه مقاومت، ایثار، فداکاری و شجاعت در راه خدا باشد، هر انحرافی برطرف می شود.
نظر شما