به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابوالقاسم نادری در نشست مطبوعاتی در خصوص برنامه های ماه محرم و برگزاری اولین ستاد تعزیه در استان تهران که صبح امروز در این اداره برگزار شده گفت: بزرگان و مراجع دین نسبت به تعزیه یک نقد و نظر خاصی داشته اند که مجموعه آنها تاثیر در این است که تعزیه های موجود باید با ساختار شخصیت اهل بیت(ع) مطابقت داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه عمده ترین شاخص در اجرای مراسم تعزیه به شکل اصیل و صحیح آن توجه به بحث محتوایی تعزیه است گفت: مراسم تعزیه از نظر مباحث فیزیکی چون دکور، لباس چندان مشکلی ندارد مسئله اصلی در مباحث محتوایی آن است.
مسئول ستاد تعزیه اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران تصریح کرد: در جهت رفع مشکلات محتوایی مراسم تعزیه برگزاری کلاسهای آموزشی در جهت بالا بردن میزان معرفتی اهل تعزیه از اقدامات اساسی ستاد تعزیه استان تهران خواهد بود.
نادری افزود: از جمله دیگر اقدامات حمایتی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران تامین نیازهای مالی، در اختیار گذاشتن مکانهای خاص برای اجرای تعزیه، برگزاری سفرهای زیارتی خواهد بود. معطوف به آنکه گروههای تعزیه با گذراندن دوره های آموزشی مجوز لازم را دریافت کنند.
وی تاکید کرد: هدف اصلی ایجاد ستاد تعزیه در اداره کل اوقاف به معنای موازی کاری با نهادهای مربوطه نیست. در واقع اداره اوقاف نذورات و حمایتهای مالی خود را در اختیار گروههایی قرار می دهد که آموزشهای لازم را گذرانده باشند.
در ادامه سرپرست اداره امور فرهنگی اداره کل اوقات و امور خیریه استان تهران گفت: اداره کل اوقاف رویکردش در برنامه های امسال به طور جدی توجه به مباحث فرهنگی است.
حجت الاسلام محمد مهدی حاتمی تصریح کرد: در یک دوره طلایی شاهد وقف بسیار بوده ایم که امروز اینچنین نیست .
وی تصریح کرد: عقیده سازمان اوقاف بر این است که نزدیکترین راه برای رسیدن به احیای وقف و موقوفات اقدامات فرهنگی و اطلاع رسانی است.
سرپرست اداره امور فرهنگی اداره کل اوقاف امور خیریه تهران تصریح کرد: این اداره با سازمان تبلیغات اسلامی تفاهمنامه ای امضا کرده است که در نتیجه آن اداره کل اوقاف در دهه محرم حدود 8 هزار و 500 مورد مبلغ در استان تهران خواهد داشت.
حاتمی خاطرنشان کرد: بر اساس این تفاهمنامه وظیفه تامین بودجه بسیاری از این مبلغین در هیئتهای مذهبی بر عهده اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران خواهد بود.
نظر شما