پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ دی ۱۳۸۷، ۱۳:۴۹

طرح پلیس یاران محرم در یزد اجرا شد

یزد - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس شهرستان یزد از اجرای طرح پلیس یاران محرم در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، سرهنگ حسینی، پیش از ظهر امروز در اولین گردهمایی توجیهی و آموزشی پلیس یاران محرم اظهار داشت: پلیس یاران محرم با هدف تامین نظم و امنیت مراسم سوگواری سالار شهیدان انتخاب شده اند و تلاش می شود با حضور آنها، هیئتهای مذهبی از ساماندهی بیشتری برخوردار باشند.

وی با اشاره به نحوه انتخاب پلیس یاران محرم بیان داشت: هر هیئت سه نفر از افراد خود را گزینش و به نیروی انتظامی معرفی کرده و نیروی انتظامی نیز ضمن ارائه شرح وظایف، آنها را ملبس به لباس پلیس یار محرم کرده است.

سرهنگ حسینی یادآور شد: این افراد در نشستها و گردهمایی های مختلف با شرح وظایف خود آشنا می شوند و تلاش می شود به بهترین نحو ممکن در مراسم عزاداری ظاهر شوند.

وی عنوان کرد: در همین راستا 200 نفر از پلیس یاران محرم در گردهمایی توجیهی در مسجد ارگ یزد حضور یافتند و اهداف طرح را بار دیگر با حضور مسئولان استان مرور کردند.

کد خبر 809891

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha