محمدهادی زاهدی وفا در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: مالیات بر ارزش افزوده به شفاف سازی اقتصاد و ارتقاء بهره وری در کشور کمک می کند و باعث می شود سیستم توزیع کالایی ما از قاچاق فاصله بگیرد.
وی اظهار داشت: درباره این طرح به طور مفصل در مجلس بحث شده و اکنون مشکلی وجود ندارد و هرچند برخی معتقدند این طرح نباید اجرا شود زیرا هنوز درباره آن اطلاع رسانی نشده است.
به گفته زاهدی وفا، اکنون درباره این طرح اطلاع رسانی کافی انجام شده و مشکلی برای اجرا ندارد و نیاز است تا بخشهای مختلف از آن حمایت کنند.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی به درآمدهای عمومی سال جاری کشور اشاره و اضافه کرد: تاکنون درآمد عمومی کشور نسبت به پیشی بینی محقق شده است.
وی یادآورشد: در بودجه سال جاری پیش بینی شده 21هزار میلیارد تومان از طریق مالیات جذب شود که تاکنون میزان عملکرد نشان می دهد که با پیش بینی تقریبا منطبق هستیم و عملکرد خوبی داشتیم.
وی برای شرکت در همایش استانی طرح تحول اقتصادی به همراه وزیر اقتصادی و امور دارایی به استان گلستان سفر کرده بود.
نظر شما