پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ دی ۱۳۸۷، ۱۲:۵۹

مجری اسکار از فیلم جدید سودربرگ کنار کشید

مجری اسکار از فیلم جدید سودربرگ کنار کشید

هیو جکمن بازیگر فیلم "استرالیا" که مجری مراسم اسکار امسال است به خاطر تداخل کاری پیشنهاد حضور در فیلم جدید استیون سودربرگ را با موضوع کلئوپاترا ملکه مصر نپذیرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، ورایتی اعلام کرد "کلئو" یک موزیکال سه‌بعدی است که با بودجه 30 میلیون دلاری ساخته می‌شود. هر چند هنوز قراردادی امضا نشده، اما سودربرگ از کاترین زیتا جونز خواسته در این فیلم نقش کلئوپاترا ملکه مصر باستان را بازی کند و قصد داشت از جکمن نیز به نقش مارک آنتونی ژنرال رومی و عاشق کلئوپاترا استفاده کند.

سازندگان "کلئو" برای نقش جولیوس سزار با ری وینستن ستاره "بئوولف" مذاکره می‌کنند که به تازگی بازی در "لبه تاریکی" را به پایان رسانده است. سودربرگ که امسال فیلم تحسین‌شده "چه" را روی پرده داشت، گفت قصد دارد در "کلئو" یک داستان عاشقانه معروف تاریخی را با ترانه‌های راک اند رول و سبکی شبیه موزیکال‌های الویس تلفیق کند.

موسیقی "کلئو" را گروه راک مستقل گایدد بای وویسز نوشته و فیلمنامه نوشته جیمز گریر نوازنده سابق گیتار باس این گروه است. جکمن 40 ساله این روزها درام حماسی "استرالیا" با بازی نیکول کیدمن را به عهده دارد.

او مجری مراسم اسکار امسال است و سال آینده با "سرچشمه‌های افراد ایکس: ولوورین" به سینماها بازمی‌گردد. "افراد ایکس"، "شمشیرماهی"، "کیت و لئوپولد"، ""ون هلسینگ"، "خبر دست اول" و "پرستیژ" از فیلم‌های اوست.

کد خبر 810639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha