به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد با تاکید بر اینکه ادعای آزادیخواهی و انسان دوستی آمریکا و قدرت های غربی یک ادعای مضحک است، افزود: آمریکا و متحدان او خود را برتر و صاحب حق می دانند و برای سایر ملت ها حق حیات، امنیت، آزادی و حتی حق غذا و درمان قائل نیستند.
رئیس جمهور با بیان اینکه نظام های موجود امروز جهانی برای دفاع از خواسته ها و اقدامات مستکبرین شکل یافته است، گفت: آیا اگر واقعاً شورای امنیت با آن ساختار و ترکیب نبود رژیم صهیونیستی تشکیل می شد و بدین صورت به جنایات و تجاوز خود ادامه می داد؟ آیا اگر شورای امنیت سازمان ملل نبود، حمله به لبنان و حمله به عراق و اشغال این کشور و نظایر آن بدین نحو اتفاق می افتاد؟ آیا اگر نظامات اقتصادی ظالمانه مستقرنبود، ثروت ملتها این گونه به جیب قدرت های بزرگ سرازیر می گردید و فاصله کشورهای غنی و فقیر گسترش می یافت و جهان دچار بحران های اقتصادی شدید می شد؟
احمدی نژاد ضمن تشکر از ملت ایران به خصوص جوانان و دانشجویان که به صورت گسترده و پیوسته در حمایت از مردم غزه و محکوم کردن جنایات صهیونیست ها حضورپیدا کرده اند و با بیان اینکه امروز وجود نظام های ظالمانه جهانی ریشه همه مشکلات است، گفت: نظام های ظالمانه جهانی باید جای خود را به نظام های عادلانه بدهند و جوانان و دانشجویان باید اصل را بر آگاه سازی ملت ها و بیدارتر کردن آنان بگذارند.
رئیس جمهور همچنین در بخش دیگری از سخنان خود افزود: امروز باید ماهیت نظام مادی معرفی و شناسانده شود و دولت نیز با تمام قوا حمایت های خود را در هر زمینه ای که ممکن باشد ادامه خواهد داد.
احمدی نژاد با تأکید بر اینکه در غزه هراتفاقی بیفتد، مردم پیروز هستند، خاطر نشان ساخت: ذات دفاع از شرف، عزت و کرامت انسانی و مقاومت و ایستادگی در برابر تجاوز و ظلم و به میدان آوردن همه دارایی در مقابله با دشمنان صهیونیست خود پیروزی است.
رئیس جمهور همچنین تاکید کرد: اعتراض های مردمی وحق طلبانه باید تشدید وگسترش یابد تا فعالیت های ضد انسانی متجاوزان محدود شود و حرکت ملت ها تا خشکاندن ریشه های ظلم و شکستن پایه های تجاوز و حق کشی ادامه یابد.
نظر شما