پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ دی ۱۳۸۷، ۲۱:۳۸

اعتراف ابوالغیط به شکست ناپذیر بودن حماس در برابر حملات صهیونیستها

اعتراف ابوالغیط به شکست ناپذیر بودن حماس در برابر حملات صهیونیستها

وزیر امور خارجه مصر در حالی اعتراف کرد که رژیم اسرائیل هرگز قادر به نابودی حماس و دیگر گروههای مقاومت نخواهد بود که رژیم حاکم بر کشورش به همدستی با صهیونیستها در کشتار مردم غزه متهم شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری فلسطینی"سما"، احمد ابوالغیط امروز گفت عملیات نظامی اسرائیل در غزه هرگز هدف علنی آن یعنی نابودی گروههای مبارز در غزه(در اشاره به جنبش حماس) را تحقق نخواهد بخشید.

وی اظهار داشت : تداوم عملیات نظامی اسرائیل هرگز هدف اعلام شده آن را که نابودی گروههای فلسطینی(ابوالغیط از واژه جنگجو برای گروههای مقاومت بر ضد اشغالگری استفاده کرد) در غزه است محقق نخواهد کرد و تنها سبب افزایش کشتار و ویرانگری بی نتیجه خواهد شد.

ابوالغیط در عین حال خواستار وحدت فلسطینی ها در این لحظه دشواری شد که مبارزات فلسطینی با آن روبرو است.

وی گفت : تداوم کوتاهی شورای امنیت در صدور قطعنامه ای برای توقف تجاوزگری اسرائیل به نوار غزه، اعتبار آن را نزد افکارعمومی جهان عرب و اسلام از بین می برد.

اظهارات ابوالغیط در حالی بیان می شود که یک دیپلمات سابق مصر از سناریوی سیاه حکومت حسنی مبارک برای سرنگونی دولت حماس با ماشین جنگی اسرائیل پرده برداشته است.

عبدالله الاشعل معاون وزیر امور خارجه سبق مصر با تاکید بر اینکه اقدام حکومت این کشور در بستن گذرگاه مرزی رفح با غزه مغایر قوانین بین المللی است، فاش کرد که حکومت مبارک با بی صبری منتظر سرنگونی دولت حماس و بازگشت همپیمانان خود به غزه بر روی تانکهای اسرائیلی است. 

 این دیپلمات سابق مصر از مواضع و اظهارات احمد ابوالغیط وزیر امور خارجه مصر انتقاد کرد وعملکرد وی را از زمان آغاز تجاوزگری رژیم صهیونیستی و حتی پیش از آن به زیان موضع قاهره و تقویت اتهام همدستی مصر با اسرائیل در حمله به غزه دانست.

افشاگری این دیپلمات سابق مصر درباره همدستی رژیم حاکم بر این کشور با رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی دفاع غزه و اعتراف ابوالغیط به شکست ناپذیر بودن حماس و مقاومت فلسطین در برابر حملات وحشیانه رژیم اسرائیل در حالی است که صهیونیستها از شامگاه شنبه 14 دی نیز با چراغ سبز آمریکا و برخی رژیمهای عربی از جمله مصر، حملات زمینی به نوار غزه را آغاز کرده اند.

از زمان آغاز حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم دی تا کنون،550 فلسطینی شهید و بیش از 2400 نفر دیگر شهید شدند.

کد خبر 812178

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha