پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ دی ۱۳۸۷، ۱۱:۳۱

اختصاصی مهر /

بررسی ایجاد آزمایشگاه مرکزی در دانشگاههای بزرگ توسط معاون رئیس جمهور

بررسی ایجاد آزمایشگاه مرکزی در دانشگاههای بزرگ توسط معاون رئیس جمهور

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور درخواست هیئت رئیسه دانشگاه علم و صنعت ایران مبنی بر تاسیس آزمایشگاه مرکزی در دانشگاههای بزرگ را بررسی می کند.

سعید جبل عاملی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر گفت: به معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری پیشنهاد شد بر اساس ماموریتهای تحقیقاتی که دانشگاههای بزرگ دارند آزمایشگاههای مرکزی در آنها تاسیس و تجهیز شوند که این آزمایشگاهها قابل استفاده برای سایر دانشگاهها نیز باشند.

وی افزود: پیشنهاد دانشگاه علم و صنعت ایران در زمینه تاسیس و تجهیز آزمایشگاه مرکزی در دانشگاههای بزرگ این است که این کار از طریق مشارکت وزارتخانه ها صورت گیرد زیرا وزارتخانه ها منابع مالی زیادی در دست دارند و نمی توان این آزمایشگاهها را از طریق بودجه محدود دانشگاهها تاسیس و تجهیز کرد.

لایحه یا تفاهم نامه برای تاسیس آزمایشگاه مرکزی در دانشگاههای بزرگ

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران به مهر گفت: احتمالا لایحه ای برای تاسیس آزمایشگاه مرکزی در دانشگاههای بزرگ تدوین شود یا این آزمایشگاهها از طریق تفاهم نامه ای که بین دانشگاهها و وزارتخانه ها منعقد می شود راه اندازی شوند.

رایزنی معاون رئیس جمهور با وزرا درباره زیرساخت دانشگاهها 

جبل عاملی درباره محور دیگر مورد بحث میان هیئت رئیسه دانشگاه علم و صنعت ایران و معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری گفت: بحث مشکلات زیرساختی دانشگاهها با معاون رئیس جمهور مطرح شد. به خصوص دانشگاههای قدیمی و بزرگ که زیرساخت هایشان قدیمی است و هم به لحاظ ساختمانها و فضای فیزیکی و هم به لحاظ تجهیزات آزمایشگاهی باید شرایط بهتری داشته باشند.

وی افزود: مقرر شد معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور موضوع مشکلات زیرساختهای دانشگاهها را با وزرایی که می توانند برای بهبود زیرساختها کمک کنند، مطرح کند.

کد خبر 813230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha