به گزارش خبرنگار مهر، رقابتهای کاراته قهرمانی ایران تحت عنوان انتخابی تیم ملی طی روزهای 13 و 14 بهمن ماه در سالن شهید افراسیابی تهران برگزار خواهد شد.
سرمربی جدید تیم ملی کاراته اعلام کرده بود تمامی مدعیان حضور در اردوی تیم ملی می بایست در این مسابقات شرکت کنند. مسعود رهنما از دارندگان مدال طلای امیدهای جهان و حسین روحانی دارنده مدال برنز جهان نیز با وجود داشتن مجوز حضور در اردوها، خواسته بود در این مسابقات شرکت کنند.
با این وجود روز گذشته خبرنگار مهر از فدراسیون کاراته کسب اطلاع کرد که اعضای تیم ملی اعزامی به مسابقات قهرمانی جهان بدون حضور در رقابتهای قهرمانی ایران نیز می توانند در اردوی تیم ملی شرکت کنند.
در طول چند سال گذشته غیبت قهرمانان نامدارجهان و آسیا در کنار اعضای تیم ملی درمسابقات قهرمانی ایران این مسابقات را از رونق انداخته بود و با سخنان سرمربی جدید تیم ملی انتظار می رفت بعد از سالها شاهد برگزاری یک دوره رقابت سطح بالا باشیم که متاسفانه بازهم دست های پشت پرده مانع از تحقق این هدف که می توانست یک گام بلند در جهت داشتن تیم ملی قدرتمند باشد، گردید.
نظر شما