پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ دی ۱۳۸۷، ۱۱:۴۴

نعیم قاسم خطاب به اعراب:

منافع عربی متاثر از مقاومت فلسطین است/ دشمن در صدد حذف روح مقاومت

منافع عربی متاثر از مقاومت فلسطین است/ دشمن در صدد حذف روح مقاومت

معاون دبیر کل حزب الله لبنان ضمن انتقاد از موضع منفعلانه کشورهای عربی در قبال اسرائیل و آمریکا گفت: تمامی منافع عربی متاثر از راه حل های قضیه فلسطین و مقاومت آن است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، شیخ نعیم قاسم با بیان اینکه غزه امروز سمبل مقاومت است، اظهار داشت: دشمن می خواهد با از بین بردن مقاومت و روح مقاومت در غزه، مقاومت در کشورهای عربی و اسلامی را از بین ببرد.

وی خاطرنشان کرد که دشمن عقیده دارد در صورتی که مقاومت در غزه سقوط کند، فضای منطقه در دستان آمریکا و اسرائیل قرار خواهد گرفت.

معاون دبیر کل حزب الله لبنان در ادامه گفت: هر تصمیمی که مقاومت در غزه اتخاذ کند چه [تصمیم به ادامه مقاومت] یا برخی پیشنهادات یا اقدامات دیگر ما از آن حمایت خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه برخی توصیه ها و پیشنهادات به جنبش حماس با هدف از بین بردن مقاومت از لحاظ سیاسی صورت می گیرد به ویژه اینکه اسرائیل از طریق نظامی قادر به این امر نیست، گفت: آرزو می کنم برخی اعراب این پیشنهادات و دخالت هایی که به ضرر فلسطینیان است را رها کنند.

وی اظهار داشت که اگر اعراب تنها برای یک بار در مورد 2 امر اساسی یعنی توقف فوری درگیری و بازگشایی تمامی گذرگاه های غزه پافشاری کنند، اسرائیل و کشورهای بزرگ سر تسلیم فرود می آوردند.

معاون دبیر کل حزب الله لبنان افزود: اما زمانی که لیونی می گوید برخی اعراب خواهان پایان درگیری پیش از نابودی حماس نیستند زیرا به دنبال تغییر معادله در فلسطین هستند و یا هر راه حلی حتی اگر باعث نابودی قضیه فلسطین شود را می پذیرند، باید خطاب به این اعراب گفت که تمامی منافع عربی متاثر از راه حل های قضیه فلسطین خواهد بود. بنابراین اگر مقاومت قوی بماند و پیروز شود، اعراب پیروز خواهند شد و اگر دچار ضرر شود، اعراب نیز ضرر خواهند کرد.

شیخ نعیم قاسم از سوی دیگر با بیان اینکه مقاومت لبنان قوی و پایدار است، تصریح کرد: لبنان، بدون مقاومت سرافراز نخواهد بود.

کد خبر 814996

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha