پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ دی ۱۳۸۷، ۱۳:۵۰

موسوی لاری درگفتگو با مهر:

تصمیم خاتمی قطعی است / جوانان میرحسین را کمتر می‌شناسند

تصمیم خاتمی قطعی است / جوانان میرحسین را کمتر می‌شناسند

یک عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز با اشاره به اعلام نظر روز گذشته خاتمی مبنی بر اینکه قطعا یا وی یا میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری دهم نامزد خواهند شد، گفت: این اعلام نظر خاتمی در پاسخ به حرف و حدیث هایی که دم از عدم قطعیت خاتمی می زدند صورت گرفت و لذا خاتمی خواست به همه بگوید که در حضور در انتخابات آتی یا به عنوان نامزد و یا پشتیبان قاطع است.

عبدالواحد موسوی لاری عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز که با خبرنگار مهر، گفتگو می کرد با بیان این مطلب اظهار داشت: این اظهار نظر درحقیقت به منظور پایان دادن به بخشی از گمانه زنی ها و حرف و حدیث ها صورت گرفت چراکه برخی منتقدان اذعان می کردند ، خاتمی مردد است و هنوز تصمیمی برای حضور نگرفته است.

وی افزود: خاتمی با این اقدام خواست به همه بگوید که تصمیم خود را گرفته است و به هر حال یا خودش و یا میرحسین موسوی در صحنه انتخابات ریاست جمهوری دهم به عنوان کاندیدا حضور خواهند یافت.

موسوی لاری ادامه داد: به هر حال اگر خاتمی به هر دلیلی در انتخابات آتی نامزد نشود ، میرحسین موسوی کاندیدای مورد نظر جبهه اصلاحات خواهد بود و باید دید اقبال مردم و تشکل های سیاسی نسبت به این دو شخص چگونه است.

این عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز همچنین در پاسخ به این سئوال که تصور می کنید، از بین خاتمی و یا میرحسین موسوی کدامیک از اقبال بیشتری در نزد مردم و گروه های سیاسی برخوردار هستند، گفت: طبق نظرسنجی های صورت گرفته از بین کاندیداهای مطرح اعم ازاصلاح طلب و اصولگرا، خاتمی بیشترین شانس رای را داراست چراکه خاتمی یکی از نامزدهای مطرح است.

وی خاطرنشان کرد: در نظرسنجی ها خاتمی در نزد مردم بالای 50 آراء را به خود اختصاص داده به نحوی که رای نفر بعدی حدود 25 الی 26 درصد است.

موسوی لاری در ادامه تاکید کرد که اگر خاتمی به هر دلیلی در انتخابات آتی شرکت نکند ، مهندس میرحسین موسوی در میان نامزدهای مطرح از وجاهت لازم برای حضور در عرصه انتخابات برخوردار است چراکه وی در 8 سال دوران دفاع مقدس کشور را با حداقل درآمد از منابع نفتی و غیرنفتی اداره کرد و در عین حال علاوه بر تامین معیشت مردم، فعالیتهای عمرانی به تعویق نیفتاد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب همچنین گفت: میرحسین موسوی جزو افرادی است که درصورت حضور درعرصه انتخابات ریاست جمهوری آتی بیشترین اجماع در میان اصلاح طلبان حول محور وی صورت خواهد گرفت.

وزیر کشور دولت اصلاحات با اشاره به این موضوع که میرحسین حدود 20 سال از صحنه سیاسی کشور غایب بوده ، تصریح کرد: برخی از چهره های جوان و نوجوان ما وی را نمی شناسند و حتی برخی از آنان پس از کنار رفتن میرحسین به دنیا آمده اند لذا در این خصوص باید کارهایی صورت بگیرد و برنامه ها مطرح شود.

موسوی لاری درعین حال گفت: اما فردی که فعلا کاندیدای مورد نظر اصلاح طلبان درانتخابات آتی است، خاتمی است و مهندس میرحسین موسوی هم از نظر ما مقبول است اما در شرایطی که خاتمی نظر قطعی خود را مبنی بر نیامدن اعلام کند.

وی همچنین پیش بینی کرد که خاتمی حضور و یا عدم حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری دهم را تا فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی اعلام خواهد کرد.

این عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز خاطرنشان کرد: هر یک از این افراد که تصمیم قطعی خود را برای حضور در انتخابات آتی اعلام کنند باید سریعا اقدام به ارتباط با مخاطبان خود نموده و برنامه های خود را تشریح نمایند.

کد خبر 815804

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha