پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ دی ۱۳۸۷، ۱۶:۰۵

سردار باقرزاده:

شواهد حکایت از فروپاشی تدریجی اسرائیل دارد

شواهد حکایت از فروپاشی تدریجی اسرائیل دارد

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس جنگ غزه را نبردی نابرابر و غیرانسانی دانست که در آن تخلف از مقررات حقوق بین الملل و بشر دوستانه به صورت یک مولفه ساختاری از پیش تعیین شده رژیم صهیونیستی خود را نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار باقرزاده گفت: با ضعیف تر شدن شانس پیروزی رژیم کاملا مجهز صهیونیستی در جنگ علیه مسلمانان غزه، شواهد حکایت از فروپاشی تدریجی رژیم نژاد پرست اسرائیل دارد.

وی با تحلیل وضعیت جنگ در غزه افزود: معمولا عملیات های رزمی در آستانه پایان به اوج خود می رسند، آنگونه که در 48 ساعت گذشته درغزه شاهد آن بوده ایم حجم آتش توپخانه ها و ناوچه های جنگی وبمباران هواپیماهای اسرائیلی حکایت از فرایندی دارد که نشان می دهد.

باقرزاده وضعیت عمومی رژیم صهیونیستی به دلیل عدم دسترسی به اهداف ازپیش تعیین شده را وخیم توصیف کرد وافزود:روند خروج و نافرمانی سربازان رژیم صهیونیستی از یگانهای نظامی نیز بردامنه این بحران می افزاید.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مردانگی و قاطعیت مبارزان حماس را باعث مضاعف شدن مشکلات دشمن خواند وتصریح کرد: اسرائیل که درابتدای حمله، غزه را یک باریکه کوچک تلقی می کرد اکنون دریافته است که این نقطه کوچک جغرافیایی همانند کیسه ای بدون ته است که نمی توان چیزی در آن اندوخت.

وی با بیان اینکه مبارزان حماس با تغییر قواعد بازی،اصول جدیدی درنبردهای غیرهمطراز حاکم کرده اند که ازنظر تئوریسین های ارتش اسرائیل قابل پیش بینی نبود،افزود: بدترین نوع سناریوی جنگ برای رژیم صهیونیستی رقم خورده و اگر خیلی خوش  شانس باشد شاید با تملک به قطعنامه ای بین المللی و آتش بس بتواند خود را از مهلکه بیرون بکشاند اما این خروج از منطقه غزه چه زود یا چه دیر انجام گیرد، مانع از چرخه تسلسلی برای فروپاشی رژیم صهیونیستی نخواهد شد.

سردار باقرزاده خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی اسرائیل در این جنگ ظالمانه برای بدست آوردن مزدیت موقت و خنثی کردن شکست جنگ 33 روزه خود در لبنان ترجیح داد با تحمیل تاکتیک های ممنوعه، توانمندی های نظامی خود را در حد بسیار بالایی به میدان آورد و بر مردم مظلوم و بی دفاع غزه تحمیل کند اما در این قمار بزرگ نه تنها به منافع کوتاه مدت جنگ دست نیافت بلکه این گام های لرزان، او را از دستیابی به منافع بلند مدت نیز باز خواهد داشت.

وی در پایان گفت: اندیشه و باوری درحال شکل گیری است که نشان می دهد پویایی ملت ها نه بواسطه اندیشه نظامی و تجهیزات پیشرفته بلکه در پرتو ارزش ها و آرمان های بلندی است که همه مکتب و صاحب مکتب از آن سرمایه ها دفاع می کند و البته چنین دفاعی، شکست نمی خورد از این رو باید برنده و بازنده جنگ را از چنین دریچه ای شناخت و مورد ارزیابی قرار داد.

بدون تردید، اولین رویکرد سران رژیم صهیونیستی پس از جنگ غزه بررسی دستاوردها و ارزیابی پیامدهای جنگ خواهد بود و البته این تازه شروع مخاصمه ای است که به فرسایش راهبردی آنان خواهد انجامید؛ یعنی همان پایانی که نتیجه آن برای همه عاقبت اندیشان روشن است.

کد خبر 817082

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha