به گزارش خبرنگار مهر در آمل، اهالی این دو روستا تاکنون به علت نبود این زیرگذر چندین نفر از کودکان و برخی افراد دیگر را در اثر سانحه رانندگی در این مسیر پرترافیک از دست دادند.
وقوع تصادف برای دو دانش آموز در مدرسه همجوار این زیرگذر در حال ساخت به عنوان آخرین مصداق بار دیگر مردم نگران و جمعیت مصیبت دیده این روستا را تکانی داد تا مسئولان را برای چندین ساعت به جاده پرترافیک و زیرگذر در حال ساخت این مسیر به جمع مردم بکشاند.
یکی از اهالی روستای رشتکلا گفت: در محل زیرگذر در حال ساخت در 10 سال گذشته بیش از 10 نفر کشته و زخمی شدند که به علت آن هم نزدیک زیرگذر یا پل عابر پیاده بوده است.
ابراهیم رضایی از زمان تحول مسئولان برای ساخت زیرگذر تاکنون حدود دو سال می گذرد، افزود: هر چند ساخت این زیرگذر آغاز شده اما هنوز نیمه تمام است و هر از چند گاهی اهالی روستا شاهد مرگ عزیزان خود یا غریبه ای هستند.
وی با انتقاد از اینکه واقعا اهالی روستا تا کی باید در قبال سهل انگاری برخی از مسئولان کم کار، صبر و تحمل نمایند، ادامه داد: شورای روستا و دهیاری تمام سعی خود را برای هرچه زودتر تمام شدن این پروژه انجام دادند ولی اداراتی مانند آب و فاضلاب و مخابرات آمل در رفع مشکل انشعاب لوله های آب و کابلهای مخابرات کوتاهی می کنند.
رضایی گفت: بنا به گفته اعضای شورا قولی که اداره آب و فاضلاب شهرستان آمل برای رفع این مشکل داده بود از 10 آبان امسال به مدت دو روز بود، که نه تنها عملی نشد بلکه از آن تاریخ تاکنون شاهد یک کشته و دو مجروح در این منطقه بوده ایم.
یک دانش آموز مقطع متوسطه دبیرستان بوران که مدرسه آنها در حاشیه زیرگذر در حال ساخت واقع شده گفت: مدرسه ما آن طرف از خط روستا قرار دارد و هر روز برای عبور از عرض اتوبان نگرانی و دلهره ما بیشتر و بیشتر می شود چون خودم کشته شدن چند دانش آموز را در این محدوده به چشمان خودم دیدم.
زیرگذر رشتکلا از مصوبات سفر اول دولت به استان مازندران است
رحمت الله محمدی با بیان اینکه همگان می دانند که این زیرگذر از مصوبات دور اول سفر رئیس جمهوری به شهرستان آمل است از مسئولان ذیربط خواست برای کاهش تلفات انسانی در این منطقه هر چه زودتر اقدام تا سرنوشت سایر دانش آموزان رشتکلایی دبیرستان رضوان و راهنمایی فتاحی بوران در معرض خطر قرار نگیرد.
یکی از بانوان روستای رشتکلا هم در این خصوص گفت: خودم در یک روز شاهد کشته شدن دو نفر و همچنین مجروح و ناقص العضو شدن سه نفر دیگر از دوستانم بودم.
مهتاب رستگار افزود: متاسفانه اعتراض های ما به مسئولان برای اتمام این پروژه تاکنون نتیجه ای نداد.
دهیار روستای رشتکلای آمل در این خصوص گفت: ساخت این زیرگذر به طور جدی از زمستان سال گذشته آغاز شده اما متاسفانه به علت مشکلات انشعابات اولیه آب و فاضلاب و تعللی که مسئولان مربوطه داشته اند این کار تاکنون انجام نشده و اعتراضهای مردمی همواره ادامه دارد.
روح الله لطفی نداشتن بودجه را بهانه اصلی مسئولان آب و فاضلاب عنوان و تصریح کرد: در صورت رفع این مشکل، پیمانکار و اداره راه و ترابری شهرستان آمادگی کامل خود برای انجام پروژه ها اعلام کردند.
وعده های اغلب ادارات ذیربط برای انجام وظایف خود عملی نشد
رئیس شورای اسلامی روستای رشتکلا هم در این خصوص افزود: در آخرین جلسه ای که با حضور مدیر کل راه و ترابری، مسئولان ادارات راههای مخابرات و برق در فرمانداری برگزار شد بر قول همکاری در جهت تسریع در اتمام این پروژه تاکید کردند که تاکنون فقط اداره مخابرات به قول خود عمل کرد.
حبیب الله طاهری اذعان داشت: هر چند اداره راه به پیمانکار خود هم از ابتدا کارگاه این پروژه را مشخص کردند ماشین آلات و بیلهای مکانیکی تجهیز کردند.
به گفته وی، اتمام این پروژه با انشعاب لوله آب تنها حل نمی شود و سایر ادارات باید در حیطه مسئولیتی خود به قولی که دادند، عمل کنند.
رئیس شورای اسلامی رشتکلا در خصوص اینکه حضور مردم در سرجاده و بستن محور آمل به بابل یک حرکت خودجوش و بدون تحریک اعضای شورا بوده است، افزود: این موضوع قبلا به بخشدار دابودشت اطلاع داده شده بود.
رئیس اداره راه و ترابری شهرستان آمل هم در این خصوص با بیان اینکه کار نصب قطعات پیش ساخته دیواره های رمپ ورودی آغاز شده است گفت: کار خاکبرداری قسمتهای خروجی هم در حال انجام است.
محمد نظری با بیان اینکه کار سازه ای این زیرگذر به پایان رسیده است، افزود: با نصب دیواره های حائل به زودی زیرسازی و آسفالت هم انجام می شود.
وی تاکید کرد: این زیرگذر تا پایان هفته آینده به بهره برداری کامل خواهد رسید و تاکنون 750 میلیون تومان برای ساخت این زیرگذر هزینه شده است.
نظری همچنین از آغاز ساخت یک دوربرگردان در نزدیکی سه راهی درویش خیل در محور آمل به بابل خبر داد.
معاون عمرانی استانداری مازندران هم در این خصوص با اشاره به اینکه پروژه رشتکلا اکنون بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: روستاییان مطمئن باشند خودم شخصا برای انجام این پروژه پیگیری ویژه ای انجام می دهم.
سید عیسی هاشمی حیدری افزود: بحث افزایش تلفات در جاده ها به ویژه در عبور اتوبان بین شهری به علت گسترش و پراکنش جمعیت در بیشتر مناطق استان وجود دارد.
وی تصریح کرد: مازندران همانند استانهای مرکزی و جنوب کشور نیست که هر دهها کیلومتر یک عابر بخواهد از عرض جاده های بین شهری عبور کند به همین دلیل احتمال وقوع این گونه تلفات بسیار است.
معاون عمرانی استاندار مازندران گفت: با وجود اینکه بسیاری از روستاها خواستار ساخت پلهای عابر پیاده زیرگذر شدند ولی پس از ساخت آن تعداد کمی از اهالی از این محلهای عبور استفاده می کنند.
هاشمی افزود: حتی در برخی از شهرها پله برقی برای پل عابر پیاده نصب شد ولی مردم متاسفانه به جای استفاده از آنها جاده را انتخاب می کنند که شاهد این حوادث دلخراش هستیم.
نظر شما