پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۵ بهمن ۱۳۸۷، ۱۳:۳۳

علی حنطه در گفتگو با مهر:

جزو هشت تیم برتر لیگ خواهیم بود / ابومسلم احیا شده است

جزو هشت تیم برتر لیگ خواهیم بود / ابومسلم احیا شده است

سرمربی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مدعی شد در پایان مسابقات لیگ برتر، تیمش به جمع هشت برتر این رقابت‌ها خواهد پیوست.

علی حنطه در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب در خصوص دیدار ابومسلم مشهد مقابل ذوب آهن اصفهان گفت: می دانستیم بازی سختی را پیش رو داریم. ذوب آهن تیمی تاکتیکی، پرمهره و خوب است که از کادر فنی توانمندی بهره می برد. بازی با چنین تیمی نمی تواند آسان باشد به ویژه اینکه قرار باشد در خانه این تیم به میدان بروید.

وی در ادامه مدعی شد در بازی با ذوب آهن به دنبال کسب چهارمین پیروزی پی در پی با تیم ابومسلم بوده است اما گمان نمی کرد تیمش در پایان این تیم اصفهانی را با سه گل شکست دهد.

سرمربی تیم فوتبال ابومسلم مشهد غیبت خلعتبری در ترکیب ذوب آهن را یکی از عوامل شکست این تیم در بازی روز گذشته عنوان کرد و گفت: خلعتبری بازیکن توانمندی است که 30 درصد از بار تهاجمی حملات ذوب آهن را بر دوش دارد. زمانی که متوجه شدیم او در ترکیب ابومسلم جایی ندارد، تغییر سیستم داده و توانستیم به اهداف خود دست یابیم.

حنطه بازی بابرنامه، حفظ نتیجه، اداره بازی و استفاده از حفره‌های دفاعی ذوب آهن را در پیروزی پرگل ابومسلم موثر خواند و گفت: در طول مسابقه با اینکه از تیم خوب ذوب آهن پیش بودیم اما هیچ گاه روی به دفاع و ضد فوتبال نیاوردیم. تعویض‌های هجومی من نشان می دهد که به هیچ عنوان دنبال دفاع نبوده‌ایم.

وی در پاسخ به این سئوال که چطور تیم بحران زده ابومسلم احیا شده و چهار پیروزی پی در پی در چهار هفته اخیر کسب کرده است، گفت: من در ابتدای فصل این تیم را با اکبر میثاقیان بستم. برای تیم ابومسلم از ابتدای فصل تا به امروز زحمات زیادی کشیده شده است. نباید از کنار زحمات مربیان پیشین ابومسلم به سادگی گذشت. ما در تیم ابومسلم کار خاصی انجام ندادیم. فقط سعی‌مان بر این بوده که از پتانسیل موجود در تیم به نحو احسن استفاده کرده و جابجایی‌هایی در ترکیب تیم به وجود آوردیم که خوشبختانه ثمربخش بوده است.

سرمربی تیم فوتبال ابومسلم مشهد صداقت و تعامل بازیکنان و مربیان را از دیگر عوامل موفقیت این تیم برشمرد و گفت: تیم ما احیا شده است. بازیکنانی که پیش از این بازی نمی کردند یا اینکه کمتر فرصت بازی به آنها داده نمی شد امروز در تیم تاثیرگذار هستند.

اینکه ابومسلم در پایان مسابقات لیگ برتر چه جایگاهی در جدول رده بندی لیگ برتر خواهد داشت؟ سوژه پرسش دیگر خبرنگار مهر از حنطه بود که وی در پاسخ به آن گفت: ما در هفته‌های گذشته امتیازات زیادی از دست داده‌ایم که جبران آن بسیار دشوار است. با این حال در پایان لیگ یکی از هشت تیم بالای جدول خواهیم بود.

وی در خاتمه با ابراز خرسندی از دعوت میثم بائو به اردوی تیم ملی گفت: تیم ابومسلم این پتانسیل را دارد که حداقل 3 تا 4 بازیکن در اردوی تیم ملی داشته باشد. این را در ادامه مسابقات لیگ ثابت خواهیم کرد.

کد خبر 821698

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha