پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ بهمن ۱۳۸۷، ۱۱:۴۷

خلیفه در گفتگو با مهر:

بین تمرینات تیم ملی و باشگاهی هماهنگی وجود ندارد

بین تمرینات تیم ملی و باشگاهی هماهنگی وجود ندارد

سرمربی تیم تکواندو دانشگاه آزاد گفت: در حالی که تاکنون وضعیت استفاده از هوگوهای الکترونیکی در رقابتهای جام جهانی و المپیک رزمی آسیا مشخص نیست سازمان لیگ اقدام به استفاده از آن در لیگ می کند.

سید نعمت خلیفه بعد از شکست دانشگاه آزاد در هفته پنجم لیگ برتر تکواندو مقابل مناطق نفت خیزضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر افزود: بازی مقابل مناطق نفت خیز را واگذار کردیم و در این موضوع هیچ بحثی نیست ولی باید بررسی شود تیم ما در چه شرایطی بعد از سه سال در لیگ باخت.

وی ادامه داد: در بازی تیم ما مقابل نفت اهواز 8 مبارزه انفرادی برگزار شد که در مجموع 30 امتیاز بین تکواندوکاران رد و بدل شد. اکثر مسابقات با رای داور و امتیاز منفی که روی اخطارها به دست آمده بود تمام شد. تکواندوکاران هنوز نمی دانند چگونه باید در مبارزه با  هوگوهای الکترونیکی کسب امتیاز کنند. 

سرمربی دانشگاه آزاد در مورد دلایل فنی شکست در هفته پنجم لیگ برتر گفت: 10 بازیکن من در تمرینات تیم ملی حضوردارند. این نفرات تا روز سه شنبه دراردوی تیم ملی تمرینات استقامتی را انجام داده اند. چهارشنبه استراحت کرده و پنجشنبه وزن کشی کرده اند. ما  زمانی برای تمرین نداشتیم.

خلیفه ادامه داد: از سوی دیگر تیم ملی با استفاده از همان هوگوهای قدیمی تمرین می کند و این دوگانگی ملی پوشان را با مشکل مواجه ساخته است. تکواندوکار از شنبه تا سه شنبه در تیم ملی به آن شیوه تمرین می کنند ولی باید در لیگ با این شیوه مبارزه کنند.

خلیفه در پایان گفت: من به کار مهماندوست و تمرینات او ایمان دارم. او حق دارد روش تمرین را با همان روش مسابقاتی تنظیم کند ولی این دوگانگی بین تمرینات تیم ملی و نحوه مسابقات لیگ مشکل ساز شده است. معلوم نیست چه اصراری به استفاده از این هوگوهاست.

کد خبر 822162

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha