پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ بهمن ۱۳۸۷، ۱۱:۱۳

در سفر لبنانی ها به اصفهان ؛

سپاهان ایران با باشگاه العهد لبنان قرارداد خواهرخواندگی امضا می کند

سپاهان ایران با باشگاه العهد لبنان قرارداد خواهرخواندگی امضا می کند

مدیر عامل، اعضای هیئت مدیره و مسئولان ارشد باشگاه العهد لبنان که متعلق به گروه مقاومت اسلامی این کشور هستند، برای عقد قرارداد خواهر خواندگی با باشگاه سپاهان اصفهان به ایرانی می آیند.

به گزارش خبرنگار مهر، این گروه روز دوشنبه وارد اصفهان خواهند شد و در مدت زمان حضور یک هفته ای خود در این شهر باستانی، ضمن دیدار با شهردار، اعضای شورای شهر، مدیرکارخانه فولاد مبارکه اصفهان، نشست های جداگانه ای را با مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان خواهند داشت.

همچنین چهارشنبه شب و در هتل آسمان اصفهان مسئولان دو باشگاه سپاهان و العهد لبنان با همدیگر عقد خواهر خواندگی می خوانند تا زمینه مراودات ورزشی دو باشگاه از جمله برگزاری اردوهای تیم های ورزشی، برگزاری کلاس ها و دوره های آموزشی مربیگری و ارتباطات دوستانه دو کشور در جشن سی امین سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی ایران بیش از گذشته فراهم شود.

مسئولان باشگاه العهد لبنان روز شنبه با حضور در ورزشگاه فولادشهر دیدار دربی تیم های سپاهان و ذوب آهن اصفهان را از نزدیک تماشا می کنند و یکشنبه هم برای زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) با هزینه باشگاه سپاهان راهی مشهد مقدس می شوند. آنها دوشنبه به تهران باز می گردند تا از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) تهران را به مقصد بیروت ترک کنند.

باشگاه العهد لبنان چندین عنوان قهرمانی در مسابقات لیگ فوتبال و هندبال را در کارنامه خود داشته و یکی از باشگاه های مطرح این کشور به حساب می آید.

کد خبر 822278

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha