پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ بهمن ۱۳۸۷، ۱۳:۵۲

بروجردی به مهر خبر داد:

ارائه راهکارهای مجلس به وزیر خارجه در مورد برخورد با امارات

ارائه راهکارهای مجلس به وزیر خارجه در مورد برخورد با امارات

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص برخوردهای نامناسب امارات با ایرانیان گفت: مجلس بررسی‌های لازم را در این مورد انجام داده و توصیه‌های خود را به وزیر امور خارجه نموده است.

علاء الدین بروجردی که با خبرنگار پارلمانی مهر گفتگو می کرد، با اشاره به تکرار برخی ادعاها در مورد جزایر سه گانه ایرانی بیان داشت: ایران در رابطه با بحث جزایر مشکلی ندارد و این جزایر ایرانی بوده ، هست و خواهد بود و به نظر ما اماراتی ها با تحریک قدرتهای بزرگ فضاسازی می کنند و این فضاسازیها از نظر ما ارزشی ندارد.

نماینده مردم بروجرد در خانه ملت در خصوص برخورد بد دولت امارات با اتباع ایرانی یاد آور شد: این موضوع را ما به طور جدی درکمیسیون امنیت ملی بررسی کردیم و دو بار وزیر امورخارجه در کمیسیون حاضر شد و به ابهامات پاسخ داد و ما هم از نمایندگی جمهوری اسلامی ایران موضوع را پیگیری کردیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که برخی از این اخبار واقعی نبوده؛ اما به همین میزانی که با شهروندان ایرانی برخورد نامناسب صورت گرفته، از وزارت امور خارجه خواسته ایم برخورد مناسب را داشته باشد و اقداماتی نیز در این رابطه انجام شده است.

 رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پایان اظهار داشت: وزارت امور خارجه موظف است که فضای مناسبی برای شهروندان ایرانی در کشور امارات فراهم کند و اگر برخوردی دور از شئونات با اتباع ایرانی صورت می گیرد باید از اصل عمل متقابل استفاده شود.

کد خبر 822462

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha