به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، مهدی اشراقی بعد از ظهر امروز دردیدارمدیرکل تعاون استان زنجان با مدیران ادارات تعاون شهرستانهای استان با انتقاد از برنامه ریزی دانشگاهی بدون عمل به آن، افزود: متاسفانه در اکثر مواقع مطالعات دانشگاهی و علمی، بدون استفاده در بایگانی ها باقی می مانند.
اشراقی با تاکید بر لزوم ساماندهی کارهای پژوهشی، گفت: برای رفع مشکلات موجود بنیاد توسعه کارآفرین و تعاون، درصدد دخالت دادن دانشگاهیان و اساتید در کارهای پژوهشی این بنیاد هستیم.
وی به نقش بنیاد توسعه کارآفرین و تعاون استان زنجان دراجرای طرحهای مسکن اشاره کرد و افزود: این بنیاد بعنوان عامل چهارم در اجرای پروژه مسکن مهر با دقت و ظرافت خاصی عمل می کند.
مدیرعامل بنیاد توسعه کارآفرین استان زنجان یادآورشد: مهمترین رسالت بنیاد تعاون این است که با تشکیل شرکتهای خصوصی و واگذاری تدریجی وظایف به آنها در اجرای اصل44 قانون اساسی گام برداشته و بر اجرای این اصل در کشور شتاب بیشتری داده شود.
اشراقی با بیان اینکه تاسیس این بنیاد زایده تفکر سیستمی و منطقی در وزارت تعاون بوده است افزود: تلاش و فعالیت براساس برنامه های مدون، اهداف تعیین شده و اساسنامه موجود از استراتژی بنیاد توسعه کارآفرین است.
وی، فقدان استراتژی را ازبزرگترین آفات شرکتها و بنگاههای اقتصادی دانست و یادآورشد: این بنیاد با فاصله گرفتن از روزمره گیها ، در چارچوب برنامه مدون حرکت می کند.
نظر شما