پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ بهمن ۱۳۸۷، ۱۴:۳۸

10 موسسه قرآنی در اردبیل راه اندازی می‌ شود

اردبیل - خبرگزاری مهر: مسئول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: همزمان با دهه فجر جاری 10 مرکز و موسسه قرآنی در مناطق محروم استان راه اندازی خواهد شد.

عزیز صابر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با افتتاح و راه ‌اندازی این مراکز در مناطق محروم استان، زمینه توسعه و گسترش مفاهیم متعالی قرآنی و آموزه‌‌ های دینی فراهم می ‌شود.

وی همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره ‌های متعدد قرآنی در دهه فجر جاری اضافه کرد: جشنواره قرآنی جوان در پنج گروه سنی ویژه کودکان و نوجوانان و در شش رشته مفاهیم، حفظ،‌ خوشنویسی،‌ مقاله‌نویسی،‌ نقاشی و سرود با مفاهیم قرآنی برگزار خواهد شد.

این مسئول افزود: جشنواره قرآنی جوان نیز برای نخستین بار در گروه سنی جوانان 17 تا 29 سال و در چهار رشته حفظ کل،‌ حفظ 15 جز، قرائت و تواشیح برگزار می گردد.

مسئول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی استان اهداف این جشنواره‌ها را ایجاد شور و نشاط قرآنی و ایجاد زمینه لازم برای حضور گروه سنی مختلف در رقابتی سالم و ارزشمند عنوان کرد.

وی در ادامه از برگزاری همایش تجلیل از خادمان و پیشکسوتان قرآنی در اردبیل خبر داد و ابراز داشت: در این همایش از خادمان و پیشکسوتان قرآنی که سالها در این عرصه تلاش و خدمات ارزنده ای را به یادگار گذاشته اند، قدردانی و تجلیل به عمل خواهد آمد.

دبیر کمیته قرآنی ستاد دهه فجر در پایان اجرای گفتمان قرآنی و دینی با موضوع نقش قرآن در پیروزی انقلاب،‌ برپایی نمایشگاه‌های کتب قرآنی،‌ مشاوره قرآنی و اجرای مسابقه حفظ سوره فجر را از جمله برنامه‌های دیگر این کمیته عنوان کرد.

کد خبر 824685

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha