به گزارش خبرگزاری مهر،"آ- ام فتوا" نایب رئیس مجلس نمایندگان اندونزی بعدازظهر امروز چهارشنبه با حجت الاسلام ابوترابی فرد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار ابتدا ابوترابی فرد با اشاره به روابط خوب بین ایران و اندونزی گفت: ایران و اندونزی به عنوان دو کشور مهم و پرجمعیت دنیای اسلام می توانند با گسترش هر چه بیشتر روابط فیمابین در زمینه های مختلف سیاسی، پارلمانی، اقتصادی و فرهنگی نقش برجسته ای در پیشبرد اهداف و آرمانهای اسلامی ایفا کنند.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی از همکاریها و روابط همکاریهای دوجانبه در سطوح مختلف حمایت می کند و سفرهای مکرر مقامات دو کشور مؤید وجود یک روابط خوب و سازنده بین دو کشور است.
ابوترابی فرد با اشاره به موقعیت جغرافیایی و تاریخی اندونزی در دنیای اسلام گفت: اندونزی در نزد مردم مسلمان ایران جایگاه مناسبی دارد و دو کشور باید با بهره گیری از تجارب و دستاوردهای یکدیگر به شکوفایی ارزشهای متعالی اسلامی در جهان کمک کنند.
در ادامه این دیدار همچنین آ- ام فتوا ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران تصریح کرد: با تاریخ انقلاب اسلامی ایران و سالهای مبارزه با رژیم استبدادی سابق در ایران آشنایی کامل دارم و امام خمینی(ره) بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران برای جوانان اندونزی در سالهای متمادی گذشته یک الگوی تمام عیار بودند.
وی جایگاه جمهوری اسلامی ایران در نزد مردم و مسئولان کشورش را ممتاز و ایران را یک کشور قدرتمند در منطقه و جهان دانست و افزود: امروزه ایران به نماد واقعی مبارزه با استکبار و صهیونیسم بین الملل درآمده است.
نایب رئیس مجلس نمایندگان اندونزی گفت: مسلمانان اندونزی حمایت مردم و مسئولان ایران از آرمان و مقاومت فلسطین را همواره به خاطر خواهند داشت.
وی روابط دو کشور در زمینه های مختلف را بسیار خوب و رو به رشد ارزیابی کرد و اظهار داشت: ظرفیتهای فراوان برای گسترش هر چه بیشتر همکاریها و روابط دو کشور هنوز وجود دارد که باید از آنها بهره برداری شود.
نایب رئیس مجلس نمایندگان اندونزی در پایان خواستار حمایت هر چه بیشتر مجلس شورای اسلامی از تعمیق مناسبات فیمابین در تمام زمینه ها شد.
نظر شما