پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ بهمن ۱۳۸۷، ۹:۵۱

هشدار گیلانی:

تداوم حملات به خاک پاکستان احساسات ضد آمریکایی را افزایش می دهد

تداوم حملات به خاک پاکستان احساسات ضد آمریکایی را افزایش می دهد

نخست وزیر پاکستان روز گذشته اعلام کرد که حملات آمریکا به خاک کشورش در حال افزایش احساسات ضد آمریکایی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، "یوسف رضا گیلانی" در یک کنفرانس خبری در اسلام آباد و پس از بازگشت از مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوییس خاطر نشان کرد: "من با اطمینان می گویم که حملات موشکی آمریکا افراطی گری و تروریسم را افزایش می دهد. ما نمی توانیم تروریسم و افراطی گری را با این حملات کنترل کنیم."

وی افزود: حملات آمریکا به جنگ علیه تروریسم لطمه می زند و همچنین در حال افزایش احساسات ضد آمریکایی است.

گیلانی تصریح کرد:" ما نمی توانیم در جنگ علیه ترویسم بدون حمایت مردم پیروز شویم. ما باید قلب و روح مردم را به همراه خود داشته باشیم."

وی به این مسئله اشاره کرد که مقامهای پاکستانی در حال طرح این مسئله با مقامهای ارشد آمریکایی هستند.

وی از دیدار هیئتی از کنگره آمریکا از پاکستان از روز دوشنبه خبر داد و گفت که دولت کشورش این مسئله را با آنها مطرح خواهد کرد.

رئیس جمهوری پاکستان خواستار تبادل اطلاعات معتبر و قابل اقدام آمریکا با پاکستان شد تا نیروهای امنیتی پاکستان علیه مظنونین اقدام کنند.

هفته گذشته به سنای پاکستان اطلاع داده شد که آمریکا از مارس سال گذشته تاکنون 33 بار به مناطق قبیله نشین پاکستان حمله است.

گفتنی است که حملات هواپیماهای آمریکایی به مناطق مرزی در داخل خاک پاکستان خشم عمومی و مخالفت شدید مقام های این کشور را در پی داشته است.

مقام های این کشور پس از به قدرت رسیدن " باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا در نخستین درخواست خود از او خواستند تا به این حملات خاتمه دهد، اما اوباما و " جوزف بایدن " معاون وی بار دیگر بر ادامه این حملات تاکید کردند.

کد خبر 827167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha