پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ بهمن ۱۳۸۷، ۱۰:۰۶

در تحلیلی عنوان شد؛

تاکید مجدد البرادعی بر خلع سلاح جهانی/ لزوم اصلاح ساختار شورای امنیت

تاکید مجدد البرادعی بر خلع سلاح جهانی/ لزوم اصلاح ساختار شورای امنیت

محمد البرادعی مدیر کل آژانس بین الملی انرژی اتمی بر خلع سلاح جهانی و پاکسازی جهان از تسلیحات هسته ای و همچنین لزوم اصلاحات در ساختار شورای امنیت و کارآمد کردن آن تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، البرادعی درتفسیری که ازاو در روزنامه زود دویچه سایتونگ به چاپ رسید ازروسیه و آمریکاخواسته است تا زرادخانه ها و سرانجام تمامی تسلیحات هسته ای خود را برچینند.

به گزارش رویترز، البرادعی می گوید:"من به شدت از اظهارات محکم  باراک اوبا رئیس جمهوری آمریکا در این باره که وی حذف تمامی تسلیحات هسته ای را در کانون سیاست خود جای خواهد داد، تشویق شدم.

وی گفت که جامعه جهانی نیاز دارد تا برای تغییرات  فنی، دیپلماتیک، و سیاسی عمده از فرصت جدید بدست آمده استفاده کند.

مدیر کل آژانس از روسیه و آمریکا نیز خواست تا گفتگوهای مربوط به کاهش تعداد زرادخانه های خود در سراسر جهان را ،از سطح 27 هزار فعلی به 5 و یک هزار، احیا کنند.

وی همچنین خواستار اصلاح ساختاری شورای امنیت شد تا به گفته وی جهان بتواند به این نهاد به عنوان نهاد اولیه برای حفظ صلح و امنیت بین المللی اتکا داشته باشند.

کد خبر 828676

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha