پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ بهمن ۱۳۸۷، ۱۰:۴۸

لاریجانی خواستار شد:

پیگیری دیوان محاسبات‌ در مورد واریز نشدن یک میلیارد دلار ‌به خزانه

پیگیری دیوان محاسبات‌ در مورد واریز نشدن یک میلیارد دلار ‌به خزانه

رئیس مجلس شورای اسلامی از دیوان محاسبات خواست تا یک میلیارد از مازاد درآمد نفتی که به خزانه واریز نشده است را پیگیری کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، امروز چهارشنبه در صحن علنی مجلس و بعد از گزارش تفریغ بودجه سال 1385، لاریجانی ضمن تقدیر و تشکر از دیوان محاسبات بابت تهیه این گزارش، تصریح کرد: گزارش تفریغ بودجه سال 86 نیز آماده شده که به زودی در دستور کار مجلس برای قرائت قرار خواهد گرفت.

رئیس قوه مقننه با اشاره به برخی جزئیات گزارش تفریغ بودجه سال 85، بیان داشت: این گزارش نشانگر برخی موارد مهم است که می خواهیم مواردی که بدون محاسبات صورت گرفته ، از سوی دیوان محاسبات با جدیت پیگیری شود تا هیچ گونه انحرافی از قانون وجود نداشته باشد و در مواردی که قانون رعایت نشده و در مواردی که در گزارش بیان شده و به خصوص موضوع انرژی مبلغ یک میلیارد دلار از مازاد درآمد نفتی که به خزانه واریز نشده باید از سوی دیوان محاسبات با جدیت پیگیری شود.

وی از کمیسیون برنامه و بودجه و تلفیق خواست که از گزارش تفریغ بودجه استفاده کنند تا در آینده جلوی برخی از انحرافات قانون گرفته شود.

در جلسه علنی امروز مجلس محمد مهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه گزارش تفریغ بودجه سال 85 را قرائت کرد که متن آن متعاقبا ارسال خواهد شد.

کد خبر 828819

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha