پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ بهمن ۱۳۸۷، ۱۳:۴۹

مددجویان کمیته امداد خراسان جنوبی 6 هزارمتر مربع فرش بافتند

مددجویان کمیته امداد خراسان جنوبی 6 هزارمتر مربع فرش بافتند

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی از تولید شش هزار و 760 متر مربع فرش دستباف توسط مددجویان تحت حمایت این نهاد در استان طی 9 ماهه گذشته سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد خزاعی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: این میزان تولید که 1290 تخته فرش در ابعاد مختلف را شامل می شود در 11 کارگاه تجمیعی و بیش از 1500 کارگاه خانگی در سطح استان تولید شده است.

وی ارزش ریالی این تولیدات را حدود 12 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت : مقام نخست در خصوص تولیدات فرش دستباف را از بین 15 شاخه اصلی و فرعی این نهاد ، بافندگان تحت پوشش کمیته امداد درمیان با متراژ 1089 متر مربع از آن خود نموده است .

وی همچنین گفت: با راه اندازی کارگاه های تجمیعی و حمایت از کارگاه های تولید فرش خانگی تاکنون 3000 فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت مهیا و بیش ازشش میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان اعطا شده است.

معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی رویکرد اصلی حوزه خودکفایی و اشتغال را در این زمینه احیای نقش های اصیل فرش دستباف در استان عنوان نمود ویادآورشد: با بهره گیری از نظر استادکاران و بافندگان با تجربه استان و همچنین با همکاری نهادهای علمی وآموزشی زمینه شناساندن این فرهنگ غنی فراهم خواهد شد.

کد خبر 831046

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha