به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، شب گذشته با حضور معاون سازمان تربیت بدنی، استاندار کردستان، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای و جمعی از پیشکسوتان، از ورزشکاران و مدال آوران ورزش کردستان در 30 سال انقلاب اسلامی تجلیل و تقدیر شد.
مدیرکل تربیت بدنی استان کردستان در این مراسم اظهار داشت: در راستای نکوداشت تلاشهای ورزشکاران کردستان در عرصه های بین المللی و به نمایش گذاشتن توان ورزشی استان این همایش تجلیل و نکوداشت برگزار می شود.
محمد شفیعی افزود: با توجه به فراخوان همایش در سراسر استان و تائید اسامی از سوی فدارسیون های ورزشی، افراد شاخص و برگزیده انتخاب و در این مراسم مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند.
وی ادامه داد: بیش از یک هزار و 343 نفر از ورزشکاران کردستانی در رقابت های بین المللی موفق به کسب عناوین برتر شده اند که با توجه به بررسی های نهایی تعداد 153 نفر برای تقدیر و تجلیل در این مراسم انتخاب شدند.
مدیرکل تربیت بدنی استان کردستان عنوان کرد: وضعیت ورزش در استان کردستان در مقایسه با 30 سال گذشته چند برابر توسعه یافته که فقط تعداد یک رقمی مربیان و داوران ورزشی در سال های قبل از انقلاب امروز به بیش از چند هزار نفر افزایش یافته است.
شفیعی افزایش سرانه ورزشی و توجه بیشتر به ورزش بانوان را از دیگر موفقیت های استان در طول 30 سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: امیدواریم در سایه توجهات ویژه به استان در سال های آینده نیز شاهد موفقیت های ورزشکاران کردستانی در عرصه های جهانی و المپیک باشیم.
در این مراسم که بیش از سه ساعت و نیم به طول انجامید از 153 ورزشکار و پیشکسوت کردستانی که در مسابقات جهانی، المپیک، پاراالمپیک و آسیایی موفق به کسب مدال شده بودند، تجلیل شد.
برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی، پخش نماهنگ و اجرای ورزش های زورخانه ای و پهلوانی از دیگر بخش های مراسم تجلیل از ورزشکاران کردستانی به شمار می رفت.
نظر شما