پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ بهمن ۱۳۸۷، ۱۲:۰۸

درادامه طرح یهودی‌سازی قدس/

گرایش افراطی گردشگران یهودی به مسجدالاقصی

گرایش افراطی گردشگران یهودی به مسجدالاقصی

اشغالگران قدس در ادامه تعرض به مسجدالاقصی و هتک حرمت این مکان مقدس، روزانه صدها نفر از گردشگران یهودی را تعمدی وارد مسجدالاقصی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الاسلام الیوم، طی روزهای اخیر صدها نفر از گردشگران یهودی اعم از زن و مرد با لباسهای ناشایستی که در خور این مکان مقدس نیست، وارد مسجدالاقصی شده و اعتراض مسلمانان و مؤسسات فلسطینی را برانگیختند.

مؤسسه وقف و میراث الاقصی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: نیروهای پلیس رژیم اشغالگر اسرائیل با همراهی گروههای گردشگر مانع نزدیک شدن مسلمانان یا نگهبانان مسجدالاقصی به گردشگران می‌شوند .

در ادامه این بیانیه آمده است: رژیم اشغالگر با تعمد اقدام به ورود گردشگران یهودی اعم از مرد و زن از باب المغاربه می‌کند، به طوری‌که روزانه صدها نفر به این مسجد وارد می‌شوند و تعداد آنها به هزاران نفر در هفته می‌رسد.

کسانی که وارد مسجدالاقصی می‌شوند، حرمت این مکان را نگه نمی‌دارند زیرا لباسها و پوششهای آنها شایسته مسجدالاقصی نیست و آنها با هدف گردش و تفریح وارد مسجدالاقصی می‌شوند.

طی این بیانیه آمده است هر کسی از نگهبانان مسجدالاقصی یا نمازگزاران مسلمان به گردشگران اعتراض کند نیروهای رژیم اشغالگر آنها را تهدید می‌کنند، یا آنها را از مسجد بیرون کرده و مانع ورود آنها می‌شوند و یا با ضرب و شتم و بازجویی و گاهی اوقات نیز دستگیری مانع آنها می‌شوند.

مؤسسه وقف و میراث الاقصی از مقامهای رسمی و ملی در فلسطین، جهان اسلام و عرب خواست تا جلوی هتک حرمت به مسجدالاقصی را گرفته و درباره آن چاره‌اندیشی کنند.

کد خبر 831808

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha