پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ بهمن ۱۳۸۷، ۱۶:۴۶

درخصوص خبرحمایت خانواده شهدا

اعتراض حزب موتلفه اسلامی و توضیح یاران خاتمی

اعتراض حزب موتلفه اسلامی و توضیح یاران خاتمی

حزب موتلفه اسلامی امروز خبر حمایت دو تن از خانواده شهدای موتلفه از حضور خاتمی در عرصه انتخابات را تکذیب و سوء استفاده انتخاباتی از خانواده شهدا دانست . در عین حال گروه "یاران خاتمی " نیز در پاسخ مجددا از حمایت آنها خبر داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به خبری تحت عنوان " حمایت قاطع خانواده های سرداران شهید انقلاب از سید محمد خاتمی" در پایگاه یاری نیوز نوشت: درپایان متن نامه ای که به نام خانواده شهدا توسط یاری نیوز در خصوص حمایت از کاندیداتوری آقای خاتمی منتشر شد، اسامی 41 نفر از شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی به چشم می خورد که در میان آنها نام شهید حجت الاسلام سید علی اندرزگو و شهید حاج مهدی عراقی از شهدای موتلفه اسلامی نیز ذکر شده است.

در پی انتشار این اخبار روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی در تماسی با خانواده های شهیدان اندرزگو و عراقی صحت و سقم این خبر را جویا شد. فرزند شهید اندرزگو دراین باره گفت:ما به آقای خاتمی دیدارداشتیم اما ازایشان خواستیم درانتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری شرکت نکند نه اینکه از حضور وی در انتخابات حمایت کنیم.وی با تکذیب خبر یاری نیوز خواستار اصلاح این اقدام شد.

فرزند شهید عراقی نیز در این باره به روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی گفت: من اصلا تا به حال آقای خاتمی را از نزدیک ندیده ام، چه رسد به اینکه در دفتر آقای خاتمی با ایشان دیدار کرده باشم و از آقای خاتمی بخواهم در انتخابات آینده حضور پیدا کند. وی هر گونه حمایت خانواده شهید عراقی از کاندیداتوری خاتمی را تکذیب کرد.

به گزارش مهر، با این حال در پی انتشار این مطلب از سوی حزب موتلفه اسلامی، سایت خبری یاری نیوز نیز ضمن انتشار عکسی از فرزند شهید اندرزگو در کنار سید محمد خاتمی در برنامه دیدار جمعی از خانواده های شهدا با وی اعلام کرد که فیلم و عکس دیدار خانواده شهدا با خاتمی موجود است . 

این پایگاه خبری تاکید کرده است : حزب مؤتلفه اسلامی در حالی با صدور جوابیه حمایت خانواده شهید اندرزگو از کاندیداتوری آقای خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری را تکذیب کرده که در دیدار اخیر خانواده‌های شهدای معزز انقلاب و جنگ تحمیلی با رئیس دولت اصلاحات که حجت‌الاسلام «محسن اندرزگو» فرزند شهید بزرگوار اندرزگو در صندلی کناری آقای خاتمی نشسته، بیانیه حمایت این خانواده‌ها از نامزدی رئیس جمهور سابق قرائت شده و تمام حاضران در دیدار آن را امضا کرده‌اند.

یاران خاتمی در ادامه آورده اند که در این دیدار هیچکدام از اعضای خانواده‌های معزز شهدا به قرائت و متن این بیانیه که نام و امضای ایشان هم در ذیل آن قرار داشته اعتراضی نکرده‌ اند.  ضمن آنکه خانواده شهید محمدی عراقی از شهدای والامقام دفاع مقدس نیز با تاکید بر حمایت مجدد خود از نامزدی آقای خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری هرگونه برداشت خلاف از این مسئله را تکذیب کردند. گفتنی است که شهید محمدی عراقی با شهید عراقی از شهدای معزز مؤتلفه متفاوت است.

کد خبر 831961

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha