پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ بهمن ۱۳۸۷، ۱۲:۳۸

احمدی نژاد در میدان َآزادی-1

انقلاب ایران امروز قدرتمند تر از سال 57 است/ خودباوری علمی در اوج است

انقلاب ایران امروز قدرتمند تر از سال 57 است/ خودباوری علمی در اوج است

رئیس جمهور گفت: برخلاف انتظار بسیاری از مخالفان نظام انقلاب اسلامی در سی امین سال خود پرنشاط تر ، عمیق تر و قدرتمند از سال 57 است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود احمدی نژاد که پیش از ظهر امروز در آغاز دهه چهارم انقلاب اسلامی در میدان آزادی تهران در جمع پرشور و انقلابی تهرانی ها سخن می گفت، با بیان این مطلب اظهار داشت: بدون تردید انقلاب اسلامی سرآغاز تحولی بزرگ در تاریخ بشر و مهمترین حادثه دوران معاصر است ، امواج برخاسته از شما همه مناسبات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی را تحت تاثیر و تعیین کننده قرار داده است.

وی افزود: امروز مهمترین موضوع مشترک جهانی روح و رمز انقلاب اسلامی است ، چرا که دشمن بدنبال نابودی فرهنگ ملت ایران است.

رئیس جمهور با بیان اینکه برای شناخت حقیقت انقلاب باید حقیقت انسان و هدف از خلق انسان را شناخت، گفت: انسان باید خود را مظهر اسماء الهی کند. حکمت رفعت ، عفو، قدرت ، کرامت، غیرت، نور، بصیرت، عدالت ، احساس مهرورزی و پاکی و زیبایی ، همه در تعامل با یکدیگرند.

احمدی نژاد ادامه داد: انسان بدون آرمانهای الهی ابتر است و انسان کمالجو و آرمانخواه نیازمند راهبر کامل است. انسانی که خود را بیابد و شأن انسانی خود را بشناسد و بر آن پافشاری کند تن به ذلت و سقوط نمی دهد و شکست ناپذیر است. رمز شکوفایی و بالندگی پیوسته آگاهی کامل و امام حق است و خداوند او را واسطه فیض خود قرار داده ، خدا امام را تجلی اسماء خود قرار داده است.

رئیس جمهور تصریح کرد : در دورانی که با اندیشه مادی غلبه بر لذت جویی، بر تمام ارزشهای انسانی، کرامت، و هویت انسانی و آرمانهای بشری  حمله کرده بودند و از سوی دیگر اخلاق، عواطف بشری و عشق زلال  را سرکوب کردند اما انقلاب آمد و هویت انسانی را زنده کرد، شأن و کرامت او را زنده کرد و قدرت حقیقی را باور کرد.

وی افزود: انسان مومن امروز از زمین تا آسمان قد کشیده و با تکیه بر قدرت الهی همه موانع را از برابر خود برداشته است ، از این منظر انسان یعنی تجلی اسماء الهی و مجموعه انسانهای پاک یعنی تجلی قدرت خود و قدرت، خدا بر همه قدرت ها.

احمدی نژاد خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران از آغاز ، خاستگاهش دل و اندیشه ایران بود . امروز ایران اسلامی متعلق به همه انسانهاست، هر کجای عالم ، دل آماده ای باشد پایگاه انقلاب اسلامی است.

رئیس جمهور تصریح کرد : انقلاب برای ملت ایران دستاوردهای عظیمی را به همراه داشته علاوه بر استقلال و آزادی و بازیابی هویت انسانی و الهی و اسلامی دستاوردهای فراوان دیگری را که حاصل ایستادگی ملت ایران است بدست آورده است . در طول 30 سال ملت ایران همواره در حال حرکت بوده و همواره به آن سرعت بخشیده است .

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز در بخش  علمی به دستاوردهای بزرگی دست پیدا کرده است ،گفت: ملت ایران که صدها سال مرجعیت علمی جهان را در اختیار داشت به واسطه سلطه استعمار و حضور دولت های وابسته غرب از قافله علمی عقب ماند. اتفاقی که باعث شد جمهوری اسلامی ایران در هیچ یک از رتبه های جهانی جایگاه علمی نداشته باشد به طوری که از مقدمه علم که با سوادی است نیز محروم باشد.

احمدی نژاد با بیان اینکه نرخ باسوادی در قبل از انقلاب کمتر از 50 درصد بود، گفت: امروز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نرخ باسوادی 86 درصد است همچنین در سال 57 دانشجویان ما در مجموع 176 هزارنفر بودند که این میزان در سال83 به 2 میلیون و 165 هزار نفر و در سالهای اخیربه 3 میلیون و 572 هزار نفر رسیده است.

رئیس جمهورتاکید کرد: قبل از انقلاب اکثر بیماران ما به خارج اعزام می شدند و از سوی دیگر هزاران پزشک خارجی در داخل کشور مشغول مداوا بودند  اما امروز ما در تولید داروهای پیچیده از جمله ام اس ، ایدز و درمان های مهم از جمله انواع جراحی های مغز و قلب و اعصاب توانسته ایم به پیشرفت های قابل توجه ای دست پیدا کنیم. امروز جمهوری اسلامی ایران پیوند اعضای مهم بدن را به راحتی در داخل کشور انجام می دهد.

وی خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب جمهوری اسلامی ایران به همت دانشمندان خود توانست در زمینه سلولهای بنیادی موفق عمل کند . در موضوع نانوتکنولوژی جزو چند کشور اول جهان باشد. به طوری که اگر بخواهیم مقایسه ای با گذشته داشته باشیم ایران درسال 57 تنها 398 مقاله ، درسال83، 3 هزار و 855 مقاله و درسال 87 بیش از 20 هزار مقاله را به چاپ برساند که این حرکت ، حرکتی رو به جلو و روزافزون است.

احمدی نژاد در موضوع اختراعات نیز گفت: قبل از پیروزی انقلاب، تنها 841 مورد اختراع وجود داشت اما در طول برنامه سوم، 4 هزار و 860 مورد و برنامه چهارم بخصوص 3 سال و 9 ماهه اخیر بیش از 20 هزار اختراع ثبت شده است.

رئیس جمهور تاکید کرد: امروز به فضل الهی عرصه های عملی برای دانشمندان و جوانان ما ممنوع الخروج و دور از دسترس نیست چرا که خودباوری علمی در اوج است.

وی با اشاره به پیشرفت های روزافزون در بخش صنعت نیز گفت: ما در تولید آلومینیوم قبل از پیروزی انقلاب، 25 هزار تن تولید داشتیم در سال 83 ، 218 هزار تن اما در سال 87 ، 450 هزار تن تولید آلومینیوم داریم این یعنی بعد از انقلاب تولید چند برابر شده است و رشد تولید نیز روزافزون است.

احمدی نژاد با اشاره به تولید مس، زغال سنگ، فولاد و کک گفت: سرعت سرمایه گذاری امروز در این زمینه روزافزون است به طوری که در برنامه سوم 2 هزار و 200 میلیارد تومان ، در برنامه چهارم 12 هزار میلیارد تومان و امسال نیز 27 هزار میلیارد تومان طرح صنعتی در کشور افتتاح شده است.

رئیس جمهور با اشاره به پیشرفت های صورت گرفته در بخش مخابرات نیز گفت: قبل از پیروزی انقلاب در  سال 57 تنها مخابرات ایران 850 مشترک تلفن داشت اما این رقم در سال 83 به 25 میلیون نفر و در سال 87 به 69 میلیون مشترک تلفن رسید و از سوی دیگر شبکه های ارتباطی در روستاها نسبت به 4 سال گذشته از اختلاف قیمت و همچنین واگذاری تفاوت های ویژه ای دارد.

وی دربخش دیگری از سخنان خود به بخش مسکن اشاره کرد و گفت: در بخش مسکن در سال 80 تا 83 دو میلیون مسکن ساخته شد اما در سال 84 تا 87 ، 2 میلیون و 900 هزار مسکن ساخته شد در حالی که این آمار در سال 83 کمتر از 800 هزار مسکن بود.

احمدی نژاد با اشاره به مسکن روستایی گفت : طی برنامه سوم سالی 20 هزار مسکن روستایی بازسازی شد اما در برنامه چهارم نزدیک به 260 هزار مسکن روستایی بازسازی شده است.

رئیس جمهور در خصوص بخش کشاورزی نیز گفت: در سالهای 56 و 57 در بخش کشاورزی تنها ما 24 میلیون تن تولید داشتیم اما در سال 86 این میزان به 101 میلیون تن رسیده است.

وی در خصوص ساخت سد در کشور نیز گفت: سدهای بزرگی در کشور امروز ساخته شده است به طوری که در سال 57 ما 19 سد داشتیم اما در سال 83 ، 173 سد و در سال 87 ، 211 سد ساخته  وبیش از 170 سد نیز در حال احداث و مطالعه  است.

احمدی نژاد در بخش نیروگاه نیز گفت: اگر مقایسه ای در تولید برق نسبت به سال های گذشته بکنیم می بینیم که امروز ما این توان را داریم که 54 هزار مگاوات برق تولید کنیم که این میزان نسبت به سال 57 بسیار چشمگیر است.

رئیس جمهور با اشاره به بخش صنعت نفت و گاز گفت: در سال 57 ما 4 میلیون تن تولید نفت و گاز داشتیم اما در سال 87 این میزان به 11 میلیون تن و امروز این رقم به 45 میلیون رسیده است.

احمدی نژاد همچنین در خصوص میزان سرمایه گذاری در کشور گفت: علیرغم فشارهای دشمنان در طول 3 سال گذشته میزان سرمایه گذاری بسیار افزایش داشته به طوری که از سال 80 تا 83 ، 27 میلیارد دلار سرمایه گذاری وجود داشته و از سال 83 تا87 و با وجود مانع تراشی های دشمنان این رقم به 48 میلیارد دلار رسیده است.

رئیس قوه مجریه تصریح کرد: رشد اقتصادی در طول برنامه سوم 5.5 درصد بوده است اما در طول  3 سال و طبق برنامه چهارم این میزان به 6.5 درصد رسیده است.

وی  گفت: هرچقدر فشارها بیشتر باشد سرعت حرکت ملت ایران بیشتر خواهد شد.

ادامه دارد......

کد خبر 832288

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha