پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ بهمن ۱۳۸۷، ۱۱:۰۸

پورمحمدی در قزوین:

سازمان بازرسی کشور به دنبال مچ گیری نیست

سازمان بازرسی کشور به دنبال مچ گیری نیست

قزوین - خبرگزاری مهر: مصطفی پورمحمدی گفت: سازمان بازرسی کشور به دنبال مچ گیری نیست و با تشکیل شورای نظارتی از موازی کاری دستگاههای نظارتی در کشور جلوگیری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی عصر دیروز در جلسه شورای اداری استان قزوین که در سالن اجتماعات استانداری  برگزار شد اظهار داشت: ما در سازمان بازرسی به دنبال مچ گیری نیستیم. مدیران هم به این دلیل از نظارت بدشان می‌آید که دستگاههای نظارتی بیشتر مزاحمت‌ تراشی می‌کنند و موازی‌کاری نیز دارند، البته بخش بزرگی از فعالیتهای دستگاههای کشور از چتر نظارتی پنهان است و این در حالی است که دستگاههای متعدد نظارتی چون دیوان محاسبات، دیوان عدالت اداری، سازمان حسابرسی، وزارت اطلاعات و سازمان بازرسی بر دستگاهها نظارت دارند.

وزیر سابق کشور تأکید کرد: چندی پیش برای خروج از موازی کاری دستگاههای نظارتی تلاش شد ولی با توجه به حضور دستگاههای نظارتی در قوای مختلف کشور، شورای نگهبان به دلیل تداخل قوا با آن موافقت نکرد ولی هم‌اکنون شورایی متشکل از دیوان محاسبات، دیوان عدالت اداری، سازمان حسابرسی، وزارت اطلاعات و سازمان بازرسی تشکیل شده تا جلوی نظارت آزاردهنده گرفته شود و این نظارتها با هماهنگی و نظم بیشتری انجام شود.

وی اضافه کرد: تا کنون این شورا اساسنامه‌ای تنظیم کرده که به تأیید رؤسای سه قوه رسیده است و در ابلاغ سیاستهای ابلاغی برنامه پنجساله که به تازگی اعلام شد یک بند به همین موضوع مهم اختصاص داده شده است.

پورمحمدی گفت: نظارت باید به شیوه نوین انجام شود ولی لازمه آن این است که شیوه مدیریت در کشور نیز نوین شود.

این مسئول در ادامه خاطرنشان کرد: انقلاب ما به همه مسلمانان جهان عزت داد و از برکت انقلاب، تشیع و شیعه جایگاهی پیدا کرد.

وی افزود: از برکت انقلاب اسلامی فرهنگ اهل بیت (ع) به عنوان یک فرهنگ متعالی و حیات بخش در دنیا مطرح شد و مسلمانان ایرانی به عنوان انسانهایی فرهیخته، رسالتمدار و هدفدار در عرصه جهانی شناخته شدند، رئیس سازمان بازرسی کل کشور یادآور شد: ما هنوز انقلاب را خوب نشناخته‌ایم و با ابعاد آن به درستی آشنا نشده‌ایم و هر آنچه  می‌گوییم آثار ظاهری است که مشاهده می‌کنیم ولی انقلاب آثار و برکات گرانبهای وضعی و واقعی دیگری نیز داشته است از جمله آنکه روح اسلام را بار دیگر در جهان منور و معنویت را در دنیا به عنوان یک ارزش مطرح کرد.
 
وی یادآور شد: ملتها تباه می‌شوند چون رهبران شایسته ندارند اما در انقلاب ما خداوند سبحان نعمت ولایت و رهبری را به ما ارزانی داشت تا با رهبری امام (ره) و ولایت حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب، انقلاب پرتوان به راه خود ادامه ‌دهد.

پورمحمدی جایگاه مدیران را در اداره نظام کشور مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: بدون مدیران کشور نمی‌توان چنین ساز و کار عظیمی را ایجاد کرد و انقلاب اسلامی با  کمک مدیران پرتلاش استمرار یافت و اهداف خودرا پیاده کرد بنابراین باید این نقش رادید و از آن غافل نشد.

عضو شورای عالی نظارت و بازرسی قوه قضائیه تصریح کرد: مدیران کشور اگر می‌خواهند از انقلاب حمایت کنند، باید برای توسعه و ارتقای فرهنگی جامعه بیشتر تلاش کنند و سرمایه‌گذاری فکری داشته باشند.
 
رئیس سازمان بازرسی کل کشور بیان داشت: اداره کشور نیز برنامه می‌خواهد و نمی‌شود بدون برنامه و تنها با توکل به خدا کشور را اداره کرد زیرا خداوند رحمان کارها را بر مبنای نظم قرار داده است، در نتیجه نمی‌توان یکسری مفاهیم ناقص را در جامعه بدون دلیل ترویج  داد.
 
پورمحمدی همچنین گفت: توقع مردم امروز بالا رفته و انتظارشان از مسئولان زیاد شده است لذا ما باید تلاشمان را بیشتر کنیم و یک مقداری هم لازم است انتظارات تسهیل شود زیرا برخی از این توقع‌ها نه تنها مطابق نیازهای امروز جامعه نیست بلکه برخی موارد با واقعیت‌های جامعه مطابقت ندارد.
کد خبر 833281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha