علی رنجبریان در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: برخی افراد با کارشکنی در فوتبال هرمزگان در صدد ایجاد یک محیط نا امن و به دور از مسائل ورزشی در استان هستند.
دبیر هیئت فوتبال هرمزگان در خصوص قطع برق ورزشگاه تختی بندرعباس در فاصله زمانی یک ساعت و نیم مانده به شروع مسابقه دو تیم شهرداری بندرعباس و شهرداری تبریز در روز گذشته گفت: حدود ساعت یک بعد از ظهر برق ورزشگاه تختی توسط عوامل سرپرستی مجموعه قطع شد که سپس با اطلاع رسانی به موقع هیئت فوتبال استان به اداره کل تربیت بدنی، نیم ساعت قبل از شروع مسابقه وصل گردید.
وی گفت: رفتارهای این چنینی به دور از شان ورزش استان است و اداره کل تربیت بدنی باید با این قبیل کارها هوشیارتر و با جدیت برخورد نماید.
رنجبریان افزود: قطع عمدی برق ورزشگاه تختی بندرعباس در روز گذشته سبب مشکلات فراوانی برای مجموعه برگزاری شد تا جایی که تا نیم ساعت قبل از شروع مسابقه تکلیف پخش مستقیم این بازی از صدا و سیمای مرکز خلیج فارس مشخص نبود.
وی همچنین از تماسهای مشکوک و تهدید آمیز تلفنی برخی افراد با برخی ورزشی نویسان استان خبر داد و گفت: این افراد به دنبال نابودی فوتبال هرمزگان هستند و این هیئت از طریق مراجع ذیصلاح پیگیر این موضوع تا حصول نتیجه خواهد شد.
دبیر هیئت فوتبال هرمزگان تصریح کرد: قطعا فوتبال هرمزگان برای پیشرفت نیازمند نقد صحیح در رسانه ها است.
نظر شما