پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ بهمن ۱۳۸۷، ۱۷:۳۷

کریستوفر هیل :

کره شمالی قدرت هسته ای نیست

کره شمالی قدرت هسته ای نیست

مذاکره کننده ارشد هسته ای آمریکا در مذاکرات شش جانبه امروز تاکید کرد که واشنگتن پیونگ یانگ را به عنوان یک قدرت هسته ای نمی داند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، کریستوفر هیل روز یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: کاخ سفید پیونگ یانگ را قدرت هسته ای نمی داند که بخواهد گفتگوی مستقیم با کره شمالی داشته باشد.

هیل در حالی این اظهارات را بیان کرد که بن بست در تلاشها برای پایان دادن به فعالیت های اتمی پیونگ یانگ همچنان ادامه دارد.

این مذاکره کننده هسته ای آمریکا که در حال کناره گیری از سمت خود است، پس از دیدار خداحافظی با کیم سوک مذاکره کننده ارشد هسته ای کره جنوبی اظهار داشت : مذاکرات شش جانبه بسیار سخت و با وقفه های فراوانی همراه بوده است.

کشورهای کره شمالی، کره جنوبی، چین، روسیه، ژاپن و آمریکا در مذاکرات شش جانبه شرکت دارند. مذاکرات شش جانبه به توافقی در سال 2007 میلادی منجر شد که بر اساس آن قرار شد در صورت برچیده شدن تاسیسات اتمی کره شمالی و تحویل همه مواد و تسلیحات هسته ای این کشور، پنج کشور دیگر مشوق هایی به پیونگ یانگ بدهند.

کد خبر 834944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha