به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حجت الاسلام مهدی عرب پور شب گذشته در حاشیه جلسه ستاد اقامه نماز در کرمان در جمع خبرنگاران با تاکید بر احداث و تکمیل نمازخانه های در دست ساخت گفت: ساخت نمازخانه ها در ادارات، مدارس، سازمانها و همچنین پایانه ها باید با جدیت ادامه یابد. همچنین باید احداث نمازخانه های بین راهی به شدت مورد توجه باشد.
وی اضافه کرد: با اشاره به تعهد برخی از سازمانها و شرکتها در خصوص ساخت نمازخانه ها گفت: برای پیگیری تکمیل این نمازخانه ها مقرر شد این سازمانها در جلسه مشترکی با نماینده ولی فقیه در کرمان و استاندار به بررسی تکمیل این پروژه ها بپردازند.
مهدی عرب پور افزود: در زمینه تعهد ساخت نمازخانه ها توسط سازمانهای دولتی نیز معاونت سیاسی و امنیتی استانداری کرمان موظف به پیگیری شدند.
دبیرشورای اقامه نماز کرمان گفت: با توجه به پیگیری ها امیدواریم در سال 88 تعهدات استان را در خصوص ساخت 357 نمازخانه در کرمان انجام دهیم.
وی افزود: در زمینه طرح های فرهنگی هم سال آینده با عنوان "نماز در بازار" نامگذاری شده است و در همین راستا برنامه ریزی های لازم با اصناف تولیدی، توزیعی و همچنین انجمن اسلامی بازار انجام خواهد شد.
نظر شما