به گزارش خبرنگار مهر، داوطلبان آزمون پذیرش دستیار فوق تخصصی می توانند با مراجعه به سایت دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی می توانند نتیجه آزمون خود را با استفاده از شماره شناسنامه جستجو کنند.
آزمون کتبی روز 24 بهمن در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و آزمون شفاهی نیز در سه روز متوالی در روزهای 25 تا 27 برگزار شد.
531 داوطلب در این دوره از آزمون حضور داشتند که از این تعداد 393 نفر مرد و 138 نفر زن در 21 رشته فوق تخصصی بالینی به رقابت پرداختند.
پیش از این دکتر محمدعلی محققی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت پذیرش دستیار در رشته های فوق تخصصی بالینی گفته بود: ظرفیت پذیرش در بیست و ششمین دوره این آزمون همچون سال گذشته خواهد بود و به صورت محدود تنها حدود 5 درصد افزایش ظرفیت خواهد داشت.
نظر شما