به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اکلشیا، پس از توضیح گروه مشورت سرمایه گذاری اخلاقی کلیسای انگلیکن به این کلیسا مبنی بر حفظ سهام خود در کمپانی کاترپیلار که بلدوزرهای آن در عملیات تخریب خانه های فلسطینی ها و کشتن راشل کوری فعال صلح در سال 2005 نقش داشته ، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.
کلیسای انگلیکن سرمایه خود را از کمپانی کاترپیلار خارج کرد اما در این رابطه علل اقتصادی را مورد اشاره قرار داد.
انتصاب دبیر جدیدی برای این گروه همچنین به دنبال انتشار گزارشی درباره استخراج معدن در فیلیپین که مورد حمایت اسقفهای این کشور است صورت گرفت. این گزارش خواستار خروج سرمایه گذاریهای کلیسای انگلین در تعدادی از شرکتهای معدنی از جمله دو معدنی که کلیسای انگلیکن سرمایه ای معادل 80 میلیون پوند در آن داشته است.
این گروه مشورتی در سال 1997 پس از مطرح کردن یک مسئله حقوقی توسط اسقف آکسفورد علیه اعضای کمیسیون کلیسا که به امور اقتصادی انگلیکنهای انگلستان سامان می دادند تأسیس شد. تا پایان سال 2000 این گروه مشورتی سیاستهای خود را تغییر داد و از کلیسا خواست سهام خود را در کمپانی های تولید اسلحه بفروشد. این درحالی است که کلیسا پیشتر سهم خود در این کمپانی ها را که عده ای از نظر اخلاقی به آن تردید دارد با استدلال نفوذ در رفتارهای آنها توجیه می کرد.
دبیر جدید این گروه ادوارد منسون است که پیشتر ریاست دفتر مستقل دیپلمات در لندن را به عنوان یک گروه دیپلماتی غیر انتفاعی و مشورتی برعهده داشت. وی از ابتدای ماه مارس فعالیت خود را در وستمینیستر آغاز می کند.
نظر شما