پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ اسفند ۱۳۸۷، ۱۱:۵۵

عضو شورای اسلامی هلند:

رعایت ویژگیهای فرهنگی شرط گفتگوی اسلام و غرب است

رعایت ویژگیهای فرهنگی شرط گفتگوی اسلام و غرب است

ارسلان قرجل گفت: از بین بردن چهره نادرست اسلام در کشورهای غربی نیازمند رعایت ویژگیهای فرهنگی و دینی میان غرب و جهان اسلام است، به طوری‌که رعایت این ویژگیها به دستیابی به مشترکات ادیان و فرهنگها دامن می‌زند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از محیط، دکتر ارسلان قرجل عضو شورای اسلامی هلند و استاد آموزش اسلام آمستردام با اشاره به اینکه اسلام هراسی در هلند و دیگر کشورهای اروپایی وجود دارد، گفت که چاره‌ای جز تغییر چهره اسلام از طریق تبیین آموزه‌های دینی اسلام وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه رعایت ویژگیهای فرهنگی و دینی برای گفتگوی بین اسلام و غرب ضروری است، افزود: آمیزش میان تعالیم اسلام و عادات و سنتهایی که هیچ ارتباطی به اسلام ندارد منجر به ارائه فهمی نادرست از اسلام در کشورهای اروپایی شده است.

قرجل گفت: این امر به اهانت به اسلام دامن زده است بنابراین اهمیت گفتگوی تمدنها و فرهنگها میان اسلام و غرب به منظور ایجاد ارتباط بیشتر مسلمانان و غربیها و دستیابی به مشترکات مهم است.

عضو شورای اسلامی هلند با ارائه آماری از تعداد مسلمانان هلند تصریح کرد: تعداد آنها به نیم میلیون نفر می‌رسد که از کشورهای مختلف به این کشور آمده اند، به طوریکه از 15 نژاد مختلف هستند. آنها از حقوق کامل شهروندی خود بهره‌مندند. به آنها اجازه اقامه شعائر دینی آنها داده می‌شود.

وی یاد آور شد: مسلمانان شورای اسلامی هلند را تأسیس کرده‌اند که همزه وصل میان مسلمانان و دولت این کشور به شمار می رود تا از مسلمانان حمایت بیشتری به عمل آید. مسلمانان مشکلی در زمینه آزادیهای دینی خود ندارند. چرا که دولت با وجود سکولار بودن به آزادی ادیان معترف است. از این رو به مسلمانان اجازه می‌دهد تا در اعیاد دینی چون عید فطر و قربان مراسم ویژه این ایام را برگزار کنند.

استاد آموزش اسلام هلند افزود: دولت هلند به ائمه و مبلغان مسلمان اجازه می‌دهد که از بیماران مسلمان در بیمارستانها عیادت کنند و حتی در مساجد زندانها نماز بخوانند. همچنین 4 عضو پارلمان هلند را مسلمانان تشکیل می‌دهند.

کد خبر 836864

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha