موسی الرضا ثروتی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اعلام مطلب مذکور اظهارداشت: مخبر کمیسیون ویژه بررسی طرح تحول اقتصادی دولت، با حضور در جلسه امروز کمیسیون تلفیق گزارش این کمیسیون را به اعضا ارائه کرد.
وی ادامه داد: نمایندگان پس از ارائه گزارش کمیسیون ویژه درباره قیمت بنزین و گازوئیل تصمیم گیری خواهند کرد.
عضو کمیسیون تلفیق در ادامه این گفتگو به گزارش منتشر شده در پایگاه اطلاع رسانی دولت مبنی بر سیاسی خواندن گزارش مرکز پژوهشها درخصوص لایحه بودجه 88 و تاکید بر این نکته که کمیسیون تلفیق بی توجه به این گزارش پیشنهادات دولت را تصویب خواهد کرد، گفت: گزارش مرکز پژوهشها به هیچ عنوان سیاسی نیست و کاری کاملا کارشناسی و پژوهشی است که می تواند کمک کار مجلس و نمایندگان باشد.
وی افزود: مرکز پژوهشها بازوی کارشناسی و پژوهشی مجلس است و نمی توان کارهای مطالعاتی آن را سیاسی نامید و این جفا به کار بزرگ مرکز پژوهشها است.
ثروتی گفت: گاهی نمایندگان ملاحظاتی دارند که بیشتر منطقه ای است و می خواهند با رای به برخی پیشنهادات دولت در بودجه مشکلات منطقه ای خود را حل کنند نباید این اقدام نمایندگان در بخشی نگری را بی توجهی به گزارش علمی مرکز پژوهشها نامید.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: گزارش های مرکز پژوهشها گاهی در صحن مجلس تاثیر زیادی در نظر نمایندگان دارد و نمایندگان به این منبع موثق و مورد اعتماد توجه می کنند و براساس آن رای می دهند.
نماینده بجنورد اظهارداشت: اینکه نمایندگان در برخی لوایح و طرحها ازجمله لایحه بودجه نظر دیگری دارند و نتیجه چیز دیگری می شود، بحث دیگری است اما گزارشات مرکز پژوهشها همواره مورد استفاده مجلس بوده و خواهد بود و اینکه کمیسیون تلفیق در بررسی بودجه 88 به این گزارش بی توجه است ، کاملا اشتباه است.
نظر شما