پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ اسفند ۱۳۸۷، ۱۴:۵۲

رشد 35 درصدی درآمد گمرک استان زنجان

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر گمرک زنجان گفت: درآمد گمرک 11 ماهه گمرک استان زنجان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 35درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محسن جامه بزرگی  ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: درآمد 11 ماهه گمرک در سال جاری به مبلغ 88 میلیارد و 469 میلیون و 948 هزار و 318 ریال است.

وی در زمینه کالاهای صادر شده افزود: کالاهای صادره از قبیل ترانسفورماتور، شمش روی، فرش ماشینی و اکسید خاک روی است که به کشورهایی چون ایتالیا، فرانسه، هلند و آلمان صادر شده است.

جامعه بزرگی افزود: کالاهای وارد شده شامل تسریع کننده شیمیایی، کمپرسور هوا، ترموستات و یک سری قطعات ماشین آلات است که از کشورهای آلمان، آمریکا، ژاپن و فرانسه به زنجان وارد شده است.

مدیر گمرک زنجان گفت: ارزش تغییرات کالاهای صادره گمرک 21درصد نسبت به سال گذشته کاهش و از نظر وزن پنج درصد افزایش داشته است.

جامه بزرگی همچنین با اشاره به کالاهای وارده افزود: ارزش تغییرات کالاهای وارده گمرک 10 درصد نسبت به سال گذشته کاهش و از نظر وزن نیز 9 درصد کاهش داشته است.

کد خبر 837716

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha