پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ اسفند ۱۳۸۷، ۱۱:۳۵

نخستین دانشجوی دکتری علوم علفهای هرز در پردیس کشاورزی فارغ التحصیل شد

نخستین دانشجوی دکتری علوم علفهای هرز در پردیس کشاورزی فارغ التحصیل شد

کرج - خبرگزاری مهر: نخستین دانشجوی دکترای علوم علفهای هرز در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران فارغ التحصیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، مرجان دیانت نخستین دانش آموخته دکتری علوم علفهای هرز در رساله خود به بررسی اکوتیپ های علفهای هرز "نی" پرداخت.

این بررسی اولین بررسی انجام شده روی اکوتیپهای نی در ایران است که و جود این علفهای هرز در بسیاری از مزارع، باغات و مجاری زهکشی و آبیاری در کشور گزارش شده است که با توجه به پراکنش و گستردگی این علف هرز در ایران و اهمیت آن این تحقیق در نوع خود شایان توجه است.

این رساله در سه قسمت کلی تدوین شده است در بخش نخست بررسی مولکولی اکوتیپ ها با استفاده از مارکر مولکولی RAPD صورت گرفت.

در بخش بعدی ویژگیهای مورفولوژیکی اکوتیپها و در بخش انتهایی نیز بررسی عکس العمل اکو تیپها به علف کش گلیفورزیت بهترین زمان برای سم پاشی و کنترل شیمیایی آنها صورت گرفته است.

کد خبر 838894

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha