پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ اسفند ۱۳۸۷، ۱۶:۳۹

طرح تسطیح اراضی در دامغان آغاز شد

طرح تسطیح اراضی در دامغان آغاز شد

سمنان - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی دامغان از آغاز اجرای طرح تسطیح اساسی اراضی این شهرستان خبر داد.

عباس علیان نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در دامغان افزود: این طرح برای تبدیل اراضی نامناسب به زمین‌های مناسب کشاورزی در این شهرستان آغاز شده است.

وی افزود: این طرح در 350 هکتار از اراضی مناطقی از شهرستان دامغان در دست اجراست.

وی با بیان اینکه این اراضی فاقد شرایط انجام فعالیت‌های کشاورزی است، گفت: این اراضی که در مناطق فرات، وامرزان، امیرآباد و باقرآباد واقع است پس از تسطیح زیر فعالیت کشاورزی قرار می‌گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی دامغان افزایش سطح زیرکشت، کاهش مصرف آب و صرفه‌جویی در آن و افزایش برداشت محصول در این شهرستان را از مزایای اجرای این طرح برشمرد.

علیان نژاد  افزود: در شهرستان دامغان محصولات مختلف زراعی و باغی تولید می‌شود و پسته، سیب‌زمینی و گندم از جمله مهم‌ترین اقلام تولیدی این شهرستان است.

کد خبر 839566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha