به گزارش خبرنگار مهر، نخست وزیر و تعدادی از وزرای سوریه برای شرکت در کمیسیون عالی همکاری های مشترک ایران و سوریه، جمعه این هفته به کشورمان سفر می کنند.
این کمیسیون روزهای دهم و یازدهم اسفند به ریاست پرویز داوودی، معاون اول رئیس جمهوری کشورمان و محمد ناجی عطری، نخست وزیر سوریه برگزار خواهد شد.
پیگیری مصوبات کمیسیون سال گذشته در دمشق و امضای توافقات جدید در زمینه های مختلف، مشخص شدن زمان برگزاری نمایشگاه تخصصی - بازرگانی ایران در دمشق و پیگیری افتتاح بانک مشترک، دستور نشست هفته آینده کمیسیون عالی همکاری های مشترک ایران و سوریه است.
بر اساس این گزارش، کمیته پیگیری به ریاست معاون وزیر مسکن و شهرسازی کشورمان و دبیر کل نخست وزیری سوریه، روزهای دوشنبه و سه شنبه 5 و 6 و کمیته وزارتی به ریاست وزرای مسکن و شهرسازی ایران و اقتصاد و بازرگانی سوریه، چهارشنبه و پنجشنبه 7 و 8 اسفند برگزار خواهد شد.
در این دو کمیته، پیشنهادهای جدید همکاری ها، مطرح و برای تصویب نهایی در کمیسیون مشترک آماده می شود.
وزرای اطلاع رسانی، اقتصاد و بازرگانی، نفت و حمل و نقل، صنایع، برق، آبیاری، کار و امور اجتماعی، مسکن و عمران، رئیس بانک مرکزی و رئیس هیئت برنامه ریزی دفتر نخست وزیری سوریه در این نشست به همراه نخست وزیر شرکت دارند.
ارزش مبادلات بازرگانی دو کشور ایران و سوریه، سیصد و پنجاه میلیون دلار در سال و مقدار سرمایه گذاری های دو کشور در طرح های در حال اجرا و انجام شده، افزون بر یک میلیارد و پانصد میلیون دلار است.
نظر شما